10 dolog, amivel elfoglalhatja magát a tengeri napokon a hajóúton

10 Dolog, Amivel Elfoglalhatja Magát A Tengeri Napokon A Hajóúton

Folyamatosan nő azon programlehetőségek száma, melyekkel elfoglalhatjuk magunkat a hajóút tengeri napjai alatt. Így a lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előttünk, és előfordulhat, hogy hirtelen nem is tudjuk, mihez kapjunk a számtalan opció közül. Íme itt van 10 különböző alternatíva az időtöltés legjobb módjairól!

1. Relaxáljon a medencéknél!

Ha már adott a lehetőség a remek kikapcsolódásra, miért ne töltené pihenését a medence mellett napozva vagy éppen a medencében? Egyes hajótársaságok hajóin szörfmedencét, kisebb-nagyobb csúszdákat, a gyerekeknek vízi parkot is találhatnak.

2. Sportoljon!

Ha az egyedüli mozgásforma amit egy átlagos héten végez, az az hogy szalad a busz után, vagy felmegy az irodában a lépcsőn, akkor itt a lehetőség, hogy kihasználja a hajóút adta lehetőségeket: fitnesztermek, futópályák sokasága, változatos sportolási lehetőségek várják a különböző hajókon, méghozzá páratlan kilátással!

3. Használja ki a wellness lehetőségeket!

Masszázsok, arckezelések, manikűr, pedikűr, esetleg szauna, gőzkabin, sármedence, sőt, van ahol thalasso terápia is várja a hajók fedélzetén a feltöltődésre, kényeztetésre vágyó vendégeket.

Spa – hajosutak.com

4. Egyen, igyon!

Számos étterem, lounge és bár található az óceánjáró hajók fedélzetén, melyek közül érdemes felfedezni egyet-kettőt a tengeri napok során. Villásreggelizzen. koktélozzon, válasszon a gourmet fogások közül, és élvezze a nyaralás minden ízét!

5. Tanuljon valami újat!

Egyes hajótársaságok fedélzetén lehetőség van új tudás elsajátítására is: tanuljon fotózást, főzzön az Oceania vagy a Holland America Line konyháiban vagy készítsen scrapbook-ot, tanuljon nyelveket vagy vegyen táncórát a Celebrity hajóin.

7. Szórakozzon!

Broadway show-k, jégtánc előadások, vízi-színház műsorok, sőt, akár cirkuszi előadások is a hajók programlistáin lehetnek! Ne feledjen tájékozódni az esti vagy délutáni műsor lehetőségekről, íígy nem marad le azokról, amik a leginkább felkeltik az érdeklődését.

8. Változatos gyerekprogramok

A 18 év alattiaknak sem kell unatkozva végigvárniuk, míg szüleik kiszórakozzák magukat – egész kis gyerekvárosok, tinibirodalmak várják a 18 évnél fiatalabbakat is a hajókon. Alkoholmentes koktélok, internet, videojátékok, társasjátékok, pizza parti, karaoke mind a szórakozásukat szolgálják.

9. Jöhet egy kis adrenalin?

Csússzon le a Harmony of the Seas Ultimate Abyss csúszdáján, mely a legnagyobb a tengeren, vagy élvezze a 360 fokos kilátást  a Quantum osztályú Royal Caribbean hajók üvegkapszuláiból, esetleg csodálja meg a tengert 40 méteres magasságból a Princess Cruises üvegpadlójú SeaWalk sétányairól, de az ejtőernyős ugrás során megtapasztalható szabadesés élményét is átélheti egyes Royal Caribbean hajókon. Falmászásra, kötélpályás lecsúszásra szintén sok hajón van lehetőség.

10. Vonuljon vissza a világ elől!

Ha a vakációja során inkább csak békére és pihenésre vágyik, akkor sem kell a kabinjába zárkózva tölteni a tengeri napokat sem: a legtöbb hajótársaság fedélzetein már találunk olyan napozóteraszokat, melyen kifejezetten a csendes relaxálásra vágyó felnőtteknek lett kialakítva.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen