Carnival Panorama - hajosutak.com

2019-ben érkezik a Carnival Panorama

2019 decemberében a Carnival hajótársaság flottája újabb taggal bővül: a Carnival Panorama a Vista és a Horizon testvérhajójaként a flotta 27. tagja lesz.

A családbarát hajó számos programmal és szórakozási lehetőséggel várja majd a kicsiket és nagyokat egyaránt. A 4.000 utas elhelyezésére tervezett hajó fedélzetén 3 szint magas vászonnal rendelkező IMAX mozit is találhatunk majd. A Havana kabinkomplexum és a Family Harbor kabinok a magasabb igénnyel érkező vendégek kedvencei lesznek. A hajó fedélzetén hatalmas sportkomplexum is helyet kapott, továbbá a Cloud 9 Spa & Fitness központ is, mely szolgáltatásai az élmezőnybe juttatják a Carnivalt a hajótársaságok között.

“A Carnival Panorama neve tökéletesen reflektál a Vista osztályba tartozó hajók innovatív kialakítására – mondta Christine Duffy, a hajótársaság elnöke. – A hajó bel- és kültéri szórakozási lehetőségek széles választékát kínálja majd, olyan egyedülálló és izgalmas tulajdonságokkal, melyek életre szóló emlékkel ajándékozzák meg a vendégeket.”

A hajó 2019 decemberétől 7 éjszakás utazásokkal várja majd a hajózás szerelmeseit, melyek során Los Angeles kikötőjéből fedezhetjük fel Mexikó nyugati partvidékének izgalmas látnivalóit.

Ha nem tudja kivárni: utazzon a Panorama testvérhajóin!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen