MSC Magnifica - hajosutak.com

2020-ban újabb világkörüli útra indul az MSC Magnifica

Egy évvel az MSC első  világkörüli útjának bejelentése után a hajótársaság kész duplázni: október 23-án megnyílt a foglalás a következő World Cruise-ra az MSC Voyagers Club tagok számára, november 23-tól pedig már mindenki számára elérhető lesz.

Az MSC Magnifica majd 2020. január 5-én indul Genovából a nagy útra, hogy a 117 napon át tartó hajózás után, április 20-án térjen vissza. Útja során 6 kontinenst, 25 országot, és 43 kikötővárost érint majd. Az első úttal ellentétben az Atlanti-óceánról a Csendes-óceánra nem a Panama-csatornán át, hanem a Horn-fok-nál, Dél-Amerika legdélebbi pontjánál fog áthaladni a hajó.

Gianni Onorato, az MSC Cruises vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: “az első MSC World Cruise tavalyi bemutatása után, most egy újabbat kínálunk a hajózni vágyóknak, melyen felejthetetlen élmények és kikötők várják őket. Az MSC Magnifica, mely a flottánk egyik ékköve, arra lesz tervezve, hogy tükrözze a meglátogatott országok és városok kultúráját és konyháját, így a vendégeknek lehetőséget ad arra, hogy teljesen belemerüljenek a világ tájainak megismerésébe, nem csak a parton, de a fedélzeten is.”

Genován kívül Rómából, Marseilleből, Barcelonából lesz lehetőség csatlakozni az útra.

A 43 desztináció között számos új és egzotikus úti célt találhatunk, többek között:

 • Ushuaia, Argentína – ez az argentin halászfalu a világ egyik legdélebbi települése, mely lenyűgöző vízi tájat, hófödte hegyeket vonultat fel a szemünk előtt.
 • Rapa Nui, Húsvét-szigetek – a 13. századból származó egyedi faragott kőszobrairól a világon mindenhol ismert ez a valóban csodás hely.
 • Darwin, Ausztrália – az ország északi csücskében található kikötőben átélhetik az igazi Ausztráliát: strandok, lagúnák, sport és a helyi vadvilág mind-mind elérhető közelségben van.
 • Valparaiso, Chile – a part menti domboldalra épült, kis színes házairól híres, mely nagyon látványos, továbbá a Csendes-óceánra is egészen különleges kilátást nyújt ez a városka.
 • Mumbai, India – minden sarkon különböző illatokat, ízeket és látnivalókat fedezhetünk fel a nyüzsgő városban.
 • Szalála, Omán – Az egzotikus, buja növényzet, a sok vízesés és a különleges állatfajok felejthetetlenné teszik ezt a kikötést.

Az MSC az autentikus élményt nyújtó parti kirándulásain keresztül segít a vendégeinek, hogy közelebb kerüljenek új kultúrákhoz, egyedi helyek látogathassanak meg. A világkörüli úton sincs ez másképp, és hogy a vendégek a legtöbbet hozhassák ki útjukból, 15 parti kirándulást a hajóút ára magában foglal. Természetesen egyéb kirándulások is foglalhatók előre vagy akár a hajón is. Néhány kiemelt pont:

 • Île des Pins sziget, Új-Kaledónia – látogasson el a Turtle Bay-re, ahol a vízbe csobbanva együtt úszhat különféle fajtájú teknősökkel, és esetleg ráják, cápák és delfinek is csatlakoznak a vízi kalandhoz.
 • Aqaba, Petra, Jordánia – Petra ősi városának felfedezése a jordán sivatag közepén, ahonnan a keskeny átkelőn át megközelíthető a híres sziklába vájt templom.
 • Port Klang, Kuala Lumpur, Malajzia – a világ egyik leghíresebb és legmagasabb felhőkarcolójának csúcsáról elkészítheti tökéletes nyaralási fotóit.

Az MSC világkörüli útján a vendégek további előnyökben is részesülnek:

 • ajándék Mealtime Restaurant italcsomag,
 • 30% kedvezmény a mosodai szolgáltatásokból,
 • 15 parti kirándulás,
 • A hajón a Royal Theatre-ben több, mint 90 előadás lesz, köztük 30 Broadway-stílusú show, továbbá élőzene és egyéb, az útvonalhoz kötődő műsorok.ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen