Carnival - hajosutak.com

2020-ban visszatér Európába a Carnival hajótársaság

Carnival Cruises hajótársaság, melyet még Ted Arison alapított 1972-ben, egy Brit-Amerikai tulajdonú társaság, melynek főhadiszállása Floridában, azon belül is Miamiban található.

A Carnival Cruise Line a világ vezető hajótársaságai közé tartozik.

Hatalmas hajóinak segítségével bejárhatja a világ legszebb tájait, miközben ötcsillagos szállodának megfelelő kényelemben és szolgáltatásokban lehet része.

Éttermeiben igazi gasztrotúrát élhetünk át, az A’la Carte éttermeiben akár homárt vagy steaket is fogyaszthat külön térítés nélkül! A hajótársaság fő célja, hogy a hajózás a lehető legközelebb hozza az utasokhoz a vizet. Éppen ezért a fedélzeten meg található a mini vízipark és különféle csúszdák is.

A sportolás szerelemesei sem fognak unatkozni a fedélzeten, hiszen kosárlabdapálya, minigolf pálya, futópálya és asztalitenisz is található a Carnival Cruise Lines hajóin.

A hajótársaság számos mesés utazással készül a visszatérésre, többek között:

A Carnival Radiance 2020.05.21-én indul el 9 éjszakás utazására, melyre  belső kabin már 904 eur-tól/fő-től foglalható.

A hajó útvonala: Barcelona – Livorno – Civitavecchia – Nápoly – Palermo – Kotor – Korfu –  Messina – Valletta – Barcelona

Carnival Legend tengerjáró: 2020.06.28-i indulással, szintén 9 éjszakás útjára belső kabin már 1.240 eur-tól/fő-tól foglalható.

Útvonal: London – Le Havre – La Coruna – Leixöes (Porto) – Lissabon – Gibraltar – Malaga -Barcelona
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen