MSC World Europa - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

2022-ben debütáló új hajók

Annak ellenére, hogy a 2020-as év folyamán szünet állt be a hajózási társaságok életében, a színfalak mögött mégis rengeteg izgalmas fejlemény bontakozott ki, például számos új hajó várja majd vendégeit 2022-ben és a későbbi évek folyamán. Most megmutatjuk, milyen hajók várhatóak a következő évben.

Wonder of the Seas:

A világ egyik legnagyobb hajója lesz majd, mely a flotta 5. Oasis osztályba tartozó hajója. A hajótest legmagasabb szintjén olyan privát luxus kabinok kerültek kialakításra, melyek eddig soha nem látott kilátást és kényelmet biztosítanak az út során. A Wonder of the Seas 2022 márciusában érkezik meg Shanghai-ba, majd Ázsia partvidékén fog hajózni.

Disney Wish:

Disney Wish az 5. hajója a Disney Cruise Line flottának és az első hajó, amely 2012 óta készült el. A hajó nevéből már sejthető, hogy a szórakozási lehetőségek nagy része a Disney univerzumhoz fog kapcsolódni, így leginkább a családok szórakozását szolgálja majd. Az első útjára 2022 június 9-én indul majd ez a különleges hajó.

Celebrity Beyond:

A hajótársaság Edge osztályának 3. tagja a Celebrity Beyond, melynek fedélzetén olyan egyedi szórakozási lehetőségek lesznek majd, mint a Magic Carpet, ami egy olyan mozgatható fedélzeti elem, amely bárként és étteremként lebeg majd az óceán felett. A hajó első útjára 2022-ben fog elindulni.

MSC World Europa:

Az MSC hajótársaság első olyan hajója, amely LNG hajtást kapott, a jelenleg ismert leg-környezetbarátabb technológiát. A hajó fedélzetét teljesen átalakították, melynek köszönhetően a szórakozás és a kényelem jobb egyensúlyban lesz, mint valaha. Az MSC World Europa 2022-ben indul első útjára.

Carnival Celebration:

A Mardi Gras testvérhajója, mely szintén LNG meghajtással működik, valamint a világ egyik legnagyobb befogadó képességével rendelkezik, 6600 utas befogadására lesz képes. 2022 november 6-án indul első útjára.

Azamara Onward:

2022 májusában indul majd ez a desztináció fókuszú hajó, amely 702 utasával, olyan történelmi jelentőségű városokat látogat majd meg, melyeket sok esetben más hajótársaságok kínálata nem tartalmaz. Különlegessége, hogy az aktuális kikötő városának kultúráját mutatják majd be az AzAmazing Evenings eseménysorozat keretében.

Norwegian Prima:

2022 nyarán debütál majd a Norwegian Prima, amely az első hajó a hat Prima-osztályú hajó közül. A hajó 3215 utas befogadására lesz képes, így kisebbnek tekinthető, mint a Breakaway és a Breakaway-Plus osztály, amelyek az elmúlt évtizedben az NCL-re voltak jellemzőek.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen