25 évesek vagyunk - hajosutak.com és repulosutak.com

25 évesek vagyunk!

Több mint 50 000 főt elutaztattunk, kaptunk érte sok-sok köszönetet, most azonban mi szeretnénk egy hatalmas köszönetet mondani Önöknek, amiért utazási irodánk már 25 éve létezhet!

KÖSZÖNJÜK!

A For Two Utazási Iroda 25 éve áll fenn, s azóta folyamatosan fejlődünk:

 • létszámunk mára 3 főről 10 főre nőtt
 • törzsutasaink száma immáron meghaladja a 3000 főt,
 • időközben egy nagyobb irodába költöztünk,
 • majd pedig még egy irodát nyitottunk, mellyel az utazás egy új irányzatát, a luxus hajózást is a széles skálájú utazási kínálatunk szolgálatába állíthattuk,
 • ehhez kötődően váltottunk logót és neveket, így lett a For Two Utazási Iroda Repülősutak.com és Hajósutak.com, mely a honlapjaink címére is utal.

Talán szerénytelenség nélkül, büszkén mondhatjuk, hogy az utaztatás minden területén remekül teljesítünk! Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a DER TOUR és FTI utazásszervezőknél Prémium Partnerek vagyunk, a hajóztatás tekintetében pedig már az indulást követő második évben elnyertük az MSC hajótársaság MSC All-Stars (MSC Csillag) díját a magyarországi irodák között, mint legjobb egyéni értékesítő iroda.

Utasainknak köszönhetően sikerünk azóta is töretlen, továbbra is Prémium Partnerek vagyunk, illetve az MSC All-Stars díjat 2014 után 2015-ben és idén, 2016-ban is megnyertük, mely utóbbit a novemberben megrendezésre kerülő díjátadón vehetjük át.

25 évesek vagyunk - hajosutak.com és repulosutak.com
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen