karácsonyi hajóút - hajosutak.com

4 ok, amiért érdemes egy karibi hajóúton ünnepelni a karácsonyt

Egy karácsonyi karibi hajóút megad mindent, amire csak vágyhatunk: napfényt, pihenést, de az ünnepi hangulat sem marad el.

Idén cserélje le a fehér havas tájat, fehér homokos tengerpartra és élvezze a karibi hajózás pihentető élményét! Az út során együtt lehet az egész család, s az ünnepi hangulat felejthetetlen pillanatokat varázsol.

Íme néhány indok, miért érdemes karibi hajóutat választani karácsonyra:

Szökjön meg a hideg időjárás elől:

Sokak számára a karácsony hideg frontokat és hóesést hoz. Lehet romantikus a fehér karácsony, de általában nem akkor történik meg a havazás, de ha mégis ilyen szerencse ér minket, akkor is láthatunk fehér havat, a hazatérés után.

Az sem utolsó szempont, hogy az ünnepi időszak során a legtöbb embernek könnyebb elszabadulni, hiszen amúgy is szabadságon van.

Hajózzon a Karib-tengeren, fedezze fel a trópusi szigeteket, s garantáljuk, hogy mostantól minden karácsonykor a Karib-térségben hajózna.

Legyen pihentető és stressz mentes a karácsony:

Az út egyik legnagyobb előnye a gondtalan nyaralás, pihenés. Nem kell a házat takarítani és felkészülni a vendégseregre többfogásos menüvel, esetleg a kihúzható kanapén aludni.

Ehelyett egy karibi hajóút olyan különleges karácsonyi ünneplést biztosít, mely minden generáció számára egyedülálló élményt nyújt. Nem csupán a karibi kikötők, tengerpartok felfedezése nyújthat kellemes élményeket. Az sem utolsó szempont, hogy az út során úgy élvezheti a családi együttlétet, hogy nem kell az ételkészítésen gondolkodni, s időt szánni rá, elég, ha élvezik a lakomákat.

A finom falatok elfogyasztása után nem ér véget a szórakozás. Egy frissítő masszázs, úszás, vagy pezsgőfürdő segítségével könnyedén pihenhet. A karácsonyi koktélok és az élő, szórakoztató műsorok fokozzák a remek hangulatot, amit levezethetnek egy családi kártyapartival.

Pihenjen egy finom kávé mellett karácsony reggelén, s figyelje, ahogy a nap a horizont felé magasodik, s megcsillan a tengeren.

Igazi karácsonyi szórakozás:

Csak azért, mert nem otthon tölti az ünnepeket, még nem kell, hogy a karácsonyi szokások és a hangulat elmaradjanak.

Az igazi ünnepi fogások, s a különleges sütemények elérhetőek lesznek mindenki számára a fő étteremben.

De nem csak a menüsor hirdeti ezt a meghitt időszakot. A legtöbb hajótársaság fedélzetén számos, tematikus szórakoztató tevékenység közül választhatnak kicsik és nagyok. A Celebrity hajótársaság tengerjáróin például egy igazi karácsonyi kórus felel az ünnepi dallamokért, a Mikulás is ellátogat a hajóra, aki a gyermekek számára ajándékkal is készül. Az ünnepi dekoráció sem maradhat el, de a művészet és a kézművesség is a karácsony tematikája köré épül.

A Celebrity Edge fedélzetén olyan különleges szolgáltatásokat próbálhat ki, mint például a Magic Carpet, melynek különlegessége, hogy egy mozdulattal dönthetnek arról, hogy az adott hely egy közösségi tér legyen, ahol a parti kirándulásokra szállító kis hajóra várakoznak, vagy pedig egy egyedülálló, különleges étterem legyen.

Ez a  világ első emelőkaros, lebegő terasza a tenger felett, melyről akár 13 emeletes magasságból csodálhatjuk a víz látványát.

Magic Carpet - Celebrity Edge - hajosutak.com

Az Eden pedig maga a földi paradicsom. A számtalan különleges növény pedig igazi trópusi hangulatot áraszt.  Az interaktív vacsorák meglepő finomságokkal és előadásokkal nyújtanak különleges élményt.

Eden - Celebrity Edge -hajosutak.com

Az Infinite Veranda egy briliáns innováció, melynek köszönhetően közvetlen, nyílt légterű kapcsolatba kerülhet a tengerrel egy gombnyomásra. Így ablakos kabinjából nemhogy balkonos válhat egy pillanat alatt, hanem inkább úgy érezheti, mintha a szoba lenne maga a balkon.

A Celebrity Edge karácsonyi körútja ajándéknak is tökéletes, mely életre szóló élményeket nyújthat Önnek és családjának.

infinite veranda - Celebrity Edge - hajosutak.com
infinite veranda - Celebrity Edge - hajosutak.com

Hajózzon a Celebrity-vel a karácsonyi időszakban:

A Celebrity hajótársaság új hajója, a Celebrity Edge, 2018 decemberétől szeli a vizeket. Élje át a karácsonyi csodát egy új, különleges tengerjáró fedélzetén, s fedezze fel az új, izgalmas szórakozási lehetőségeket.

Az idei karácsonyi útvonala során a Karib-tenger nyugati térségének legszebb kikötőit járja be, Fort Lauderdale-ből indulva. az út során Key West, Costa Maya, Cozumel és Georgetown gyönyörű partjait, tájait fedezheti fel.

Foglalja le álmai útját!

Itt az idő, hogy elkezdje tervezni az év legszebb időszakát. Minél hamarabb foglalja le az utat, annál szélesebb kínálatból választhat a kabinok, lakosztályok, a parti kirándulások, és azon fedélzeti tevékenységek közül, melyek előzetes foglaláshoz kötöttek.

Forrás:

https://www.celebritycruises.com/destinations/caribbean-cruises/reasons-to-celebrate-christmas-on-a-caribbean-cruise
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen