5 Instagram fiók, amit érdemes követned a hajózással kapcsolatban - hajosutak.com

5 Instagram fiók, amit érdemes követned a hajózással kapcsolatban

Ma már a hajótársaságok is aktívan jelen vannak a közösségi médiában, így nem csoda, hogy Instagramon is megtalálhatjuk őket. Mivel a hajózás egy igencsak látványos utazási forma, rengeteg szebbnél szebb fotóval találkozhatunk a platformon.

A következőkben összegyűjtöttük a kedvenc oldalainkat és blogjainkat, amelyeket érdemes követni mindenkinek, aki a hajózás szerelmese.

Legfrissebb hírek: Cruisedaily és Cruise Critic

Ha változatos és izgalmas újdonságokról szeretnénk tudni, érdemes követni a Cruisedaly oldalát, ahol mindig a legfrissebb hírekkel találkozhatunk, különböző hajótársaságokkal kapcsolatban. A videós tartalmakért érdemes ellátogatni a blog Youtube csatornájára.

A Cruise Critic nem véletlenül az egyik leglátogatottabb oldal, hiszen mindig változatos és naprakész tartalmat láthatunk oldalán. Ha többet szeretnénk megtudni az adott hírekről, érdemes ellátogatni honlapjukra is, ahol rövidebb-és hosszabb bejegyzéseket olvashatunk.

Személyes blog: adventures.with.chris

Ha személyes élményeket, tapasztalatokat szeretnénk látni, egy olyan embertől, akinek tényleg oda és vissza van a hajózásért, akkor érdemes követnünk Chris Schuck kalandjait! Naprakész tartalommal, különleges élményekkel, és szuper képekkel tölti meg személyes blogját.

Hajótársaságok

A legfrissebb hírekért és az exkluzív tartalmakért feltétlenül érdemes követnünk kedvenc hajótársaságaink oldalát. A hajótársaságok gyakran osztják meg itt új hajóikat, újításaikat vagy hivatalos eseményeiket.

Források:

https://www.instagram.com/cruisedaily/

https://www.instagram.com/cruisecritic/

https://www.instagram.com/adventures.with.chris/

https://www.instagram.com/costacruisesofficial/

https://www.instagram.com/msccruisesofficial/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen