Parti kirándulás - hajosutak.com

5 ok, amiért megéri parti kirándulást foglalni egy hajóúton

Egy hajóút során a kikötővárosokba és környékükre lehetőségünk van csoportos kirándulásokat foglalni. Egy szimpla hajóúton a hajótársaság által szervezett, angol, német vagy olasz nyelvű csoportokhoz csatlakozhatunk, de a csoportos hajóutak esetében legtöbbször lehetőségünk van magyar nyelvű idegenvezető kíséretében felfedezni 1-1 várost. Lássuk miért éri meg részt venni ezeken a kirándulásokon!

hajosutak.comHa már egyszer részt veszünk egy izgalmas kikötőkkel teli hajós utazáson, általában nem érdemes a kikötési időt a hajó fedélzetén tölteni: a hajókon található szórakozási lehetőségeket érdemes inkább a tengeri napokon kipróbálni.

hajosutak.comA hajótársaságok általában rendkívül változatos programokat kínálnak a kikötők és a környező városok felfedezésére; minden bizonnyal Ön is megtalálja azt, amelyik közel áll a szívéhez.

hajosutak.comA hajóút lényege abban rejlik, hogy egy kényelmes utazás során rengeteg kultúrával ismerkedhetünk meg egyszerre. Mi sem teheti ezt egyszerűbbé, mint a szervezett kirándulások, melynek keretein belül változatos programokon keresztül kerülhetünk közelebb az éppen látogatott helyhez.

hajosutak.comA szervezett kirándulások egyik legnagyobb előnye az idegenvezető jelenléte. Annak, aki fél, hogy kissé nehezebben tájékozódik idegen helyen, vagy nem tudja, hogy kikötés után merre is indulhatna, mit lehet csinálni az adott helyen, biztosan megéri csatlakozni egy csoporthoz.

Rengeteg embert ismerhetünk meg egy hajóút során, de ebben nagy szerepe van a közösen átélt élményeknek is: ha egy csoport tagjaként fedezi fel a változatos helyeket, akkor könnyebben közelebb kerülhet útitársaihoz is.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen