5+1 tipp az első Royal Caribbean hajóúthoz!

5+1 tipp az első Royal Caribbean hajóúthoz!

Első hajóútjára készül a több mint 50 éves múlttal rendelkező Royal Caribbean társaság valamelyik tengerjárójának fedélzetén?

Engedje meg, hogy segítsünk! Most elhoztunk néhány tippet és javaslatot annak érdekében, hogy utazása során mesés élményekben lehessen része!

 1. Ismerje meg a flotta tagjait, mielőtt lefoglalná utazását!

A társaság közel harminc hajóval büszkélkedhet, ezért nem mindegy, hogy melyikkel fog utazni. A hajók mindegyikén színvonalas szórakozási lehetőségekkel és fantasztikus szolgáltatásokkal találkozhat, de érdemes utána járni annak, hogy az egyes tengerjárók hány kabinnal rendelkeznek, milyen éttermek, bárok, előadások és programok várnak az utasokra. Főleg, ha konkrét elképzelései vannak ezzel kapcsolatban.

A társaság flottája osztályokból áll, s adott osztályon belül a hajók felépítése hasonló, ezáltal számos közös programmal, étteremmel szolgálnak, de mégsem egyeznek meg teljesen. Az új hajók általánosságban több lehetőséget kínálnak, mint régebbi társaik, hiszen méretük is nagyobb.

A legtöbb tevékenységgel, programmal leginkább az újabb hajók vannak felszerelve, ide tartoznak az Oasis, Quantum és a hamarosan érkező Quantum Ultra osztályban elérhető tengerjárók.

A Radiance és Vision osztályt képviselő hajók jelentősen kisebbek, ezért kevesebb utassal kell osztozni a hajón, de a lehetőségek mértéke is kisebb, viszont általában alacsonyabb áron utazhatunk.

 1. Foglaljon le mindent időben!

Sikerült eldönteni, melyik tengerjáró a tökéletes választás? Remek! A foglalás során ne felejtse el, hogy vannak olyan programok, amiket érdemes előre foglalni. Az italcsomag és az esetleges parti kirándulások is ide tartoznak.

Az előadások és programok időpontjai általában hamar betelnek, mivel ingyenesek. Ha van igény a speciális éttermekben való étkezésre, akkor oda is érdemes minél előbb asztalt foglalni.

A WiFi, ital – és étkezési csomagok időben történő foglalásával időt és pénzt is spórolhat, hiszen a hajófedélzeten általában drágábban árulják, de már nem kell ezzel foglalkoznia, hanem élvezheti a hajóutat.

 1. Ne a legnépszerűbb időpontokban próbálja ki az alábbi lehetőségeket!

Szeretné önfeledten élvezni az izgalmas és különleges szórakozási lehetőségeket? Akkor válassza őket csúcsidőn kívül! Az Ultimate Abyss és FlowRider csúszdákat beszállás napján a legérdemesebb kipróbálni. Az első napon ugyanis az utasok mással vannak elfoglalva- és a legtöbben a bőröndjükben tartják a fürdőruhát.

A vacsoraidő is remek alkalmat biztosíthat a gyorsabb sorra kerülésre. Az utasok 17 óra körül visszavonulnak, hogy felkészüljenek a vacsorára és az éjszakai szórakozásra. Ennek eredményeként ebben az időszakban kevesebb utas szeretne sziklafalat mászni, vagy felmenni a csodálatos kilátást nyújtó North Star-ba.

A kikötőben tartozódás során kevesebben vannak a hajó fedélzetén, ezért szintén nem kell hosszú sorokra számítani.

 1. Ne hagyja ki a show műsorokat!

A Royal Caribbean hajótársaság híres a látványos, izgalmas és különleges műsorairól. Igazán fantasztikus szórakozást nyújtanak, legyen szó színházról vagy Broadway-ről!

Bámulatos jégkorcsolya műsorok, felnőtteknek készült komédiák, vetélkedők, valamint zenés előadások szórakoztatják a közönséget.

Az AquaTheater színház olyan látványos és izgalmakkal teli előadásokkal várja az utasokat, ahol a víz igen fontos szerepet játszik.

 1. Ismerje meg a felfedezésre váró kikötőket!

Érdemes utána olvasni a főbb látnivalóknak, s a kihagyhatatlan látnivalókat, az adott városban és környékén, így nem a hajóúttól veszi el az időt a szervezés, és a lehető legjobban lehet kihasználni a kikötésre szánt időt. Az előzetes tájékozódás során érdemes összeállítani egy útvonaltervet, hogy a lehető leggyorsabban juthassunk el az izgalmas és csodás helyszínekre.

 1. Egy tökéletes nap a CocoCay-en!

A CocoCay a Royal Caribbean hajótársaság magánszigete, mely a Bahamákon található, s felejthetetlen kikapcsolódást ígér minden egyes utas számára.

Itt is érdemes előre foglalni! Szeretne egy kis kunyhót, ahol igazán paradicsomi körülmények között pihenhet? Vagy elmenne a Beach Clubba? Érdeklődjön még az utazás előtt és foglalj le azokat a plusz szolgáltatásokat, melyekre vágyik. Ne aggódjon! A CocoCay-en felárak nélkül is remekül szórakozhat a család összes tagja. Strandok, hatalmas medencék és éttermek várják. Sőt, amennyiben internet csomagot illetve italcsomagot vásárolt az útra, azok a szigeten is érvényesek.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen