6 tipp a hajóút első napjára – hasznos információk

Mit tegyen, illetve mit ne az első napon



1., Nem javasolt egyből étkezni menni a büféétterembe, mivel ilyenkor nagyon zsúfolt, hiszen általában éhesen szállnak fel a vendégek a hajóra és rögtön ebédelni szeretnének. Érdemes más étkezési lehetőség után nézni.

2., Készítsen képeket a kabinjáról, a fedélzetről, a hajó indulásáról.

3., Ne használja a liftet, ha nem muszáj, ilyenkor zsúfoltak, illetve a hordárok ilyenkor viszik a csomagokat a szintek között, tehát gyorsabban eljuthat pár szintet le és föl a lépcsőn.

4., A fürdőruhát és papucsot a kézipoggyászba csomagolja, így felszállás után máris át is tud öltözni és kifeküdni a medence mellé.

5., A családtagok telefonhívását és az utolsó Facebook üzeneteket még indulás előtt érdemes letudni, mivel kint a tengeren már műholdon keresztül lehet csaj ezt megtenni, amely várhatóan drágábban lehetséges.

6., Ne hagyja ki a mentőgyakorlatot az első napon, egyrészt, mert mindenkinek kötelező – még azoknak is akik már hajóztak -, másrészt a saját biztonsága érdekében fontos, hogy teljes körűen tájékozott legyen, vészhelyzet esetében mi a teendője egy ekkora monstrumon, mint amekkora egy tengerjáró hajó!




ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen