Independence of the Seas - Royal Carribean - hajosutak.com

7 dolog, amit imádunk az Independence of the Seas hajón!

A hajó a Royal Caribbean hajótársasághoz tartozik, s idén újították fel annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményeket és szolgáltatásokat kínálhassa a fedélzeten tartózkodók részére. Számtalan tényező miatt szeretjük ezt a hajót, s most bemutatunk 7 olyan fontos információt, melyet minden leendő hajózónak érdemes tudnia.

7.A legnagyobb hibachi a tengeren:

De mi is az a hibachi? Ezzel a kifejezéssel a faszenet égető japán grilleket illetik. Azóta, hogy a Royal Carribean Oasis osztályú hajóin lehetőség van teppanyaki stílusú étkezésre- a vendég előtti ételkészítés egy japán formája-, rendkívül népszerűvé vált az utasok körében. Ezért a hajótársaság úgy határozott, hogy a Freedom osztályú Independence of the Seas-en is helyet kap, az utasok legnagyobb örömére.

6.Vízicsúszdák, vizes szórakozás:

Mit érne egy hajó a tengeren, csúszda nélkül? A hajótársaság is így vélekedik, ezért a Perfect Storm csúszdatrió és a Splashaway Bay vízi kalandpark is helyett kapott a fedélzeten.

A Cyclone, Typhoon és a Supercell igazi vadvízi élményt nyújtanak az adrenalin függők részére. A Splashaway Bay pedig felváltotta a H2O Zónát, ezzel új szintre emelve a családos szórakoztatást.

5.Lézerharc:

A lézerharc, lasertag vagy fénycsata, nevezzük bárhogy, izgalmas kalandokat tartogat minden korosztály számára. A Studio-B elsötétül, s ezzel kezdetét veheti a kaland, ahol  jól együttműködő csapatokat kell alkotni, s összehangolt mozdulatok által, lézerfegyverek segítségével kell legyőzni az ellenséget.

4.Grease:

Ki ne látta volna már számtalan alkalommal Sandy és Danny kalandjait a tévében? Eljött az idő, hogy élőben, a tenger közepén is részesei legyünk a fantasztikus musicalnek!

A Royal Carribean 2016-ban vette fel a népszerű Broadway Musical-t az előadásai közé,  melyet ingyenesen tekinthetünk meg. A showműsort a hajótársaság csapata dolgozta fel, s minden kedvenc számunkat tartalmazza a “Summer Night”-tól kezdve a “You’re the one that I want”-ig.

3.Konzolos pezsgőfürdő:

A pezsgőfürdőzés az egyik legjobb módja annak, hogy pihenjünk, miközben minden gondunk elszáll. A jakuzzik annyira kényelmesek, mint amennyire  csodás kilátást nyújtanak.  A 16 fős jakuzzik a hajók oldalain helyezkednek el.

2.FlowRider:

A hajózás szerelmeseinek egyik legkedveltebb szolgáltatása a szörf szimulátor. Óriási sebességgel szelhetjük a vizet, s átélhetjük, milyen érzés meglovagolni a hullámokat. A FlowRider használatát tartalmazza az utazás ára, de lehetőség van magánoktatás igénybevételére is, melynek ára 69 USD/fő-től kezdődik, s nagyjából 1 órás oktatást foglal magába. Az órák lefoglalására a hajó fedélzetén van lehetőség.

1.SkyPad:

Amennyiben szeret teljesen új, különleges élményeket kipróbálni, a SkyPad tökéletes program! Az Independence of the Seas fedélzete lehetőséget kínál a virtuális valóság technikáján alapuló bungee trambulin élmény átélésére!

Esetleg kihagytunk valamit? Mit próbálna ki a legszívesebben?
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen