AIDAprima - hajosutak.com

7 érv az AIDA mellett

Sokszor kínálunk hírleveleinkben is hajóutakat a német AIDA hajótársasággal, azonban ritkán esik szó a számos előnyről, ami az AIDA-val jár. Íme a lista a hajótársaság legjobb szolgáltatásairól, hogy Ön se kételkedjen bennük!

1. Teljes ellátás PLUSZ

Az AIDA hajóutak ára teljes ellátás PLUSZ-t tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy ne csak a reggeli, de mindhárom főétkezés mellé italt fogyasszunk a főétteremben. Tehát egy finom vacsora mellé élvezhetjük a zamatos borokat, a finom söröket vagy az egyszerű üdítőket – felár nélkül.

2. Kötelező borravaló az árban

A hajóutak ára már tartalmazza a kötelező borravalót, így nem kell az út során ezzel a többletköltséggel számolni. Ennek köszönhetően az utazás során valóban csak arra kell költenünk, amire szeretnénk.

3. Német precizitás

Egy, már sokat hajózott utasunk véleménye szerint “a hajó tisztasága, az ételek minősége, választéka, a szórakoztatás színvonala mind kiváló. Németes precizitással működik minden.” Úgy gondoljuk, e kérdésben megéri egy tapasztalt hajózó véleményére adni!

4. Számos spa- és sportlehetőség

Az AIDA hajói rendelkeznek az egyik legkiterjedtebb spa és sport területtel a tengeren, így aki nem csak a kiváló éttermeket, a remek szórakoztató műsorokat látogatná utazása során, itt bőven talál lehetőséget felfrissülésre a tengeri napokon!

5. Környezetbarát

Az AIDA mindig nagy figyelmet fordított a környezet védelmére. A legmodernebb technológiák alkalmazásával folyamatosan igyekeznek csökkenteni hajóik üzemanyag-kibocsátását és -fogyasztását. Hosszútávú céljuk, hogy hajóik kibocsátása a nullához közelítsen, ezért szerződésben állnak az éghajlat védelméért küzdő “atmosfair” nevű szervezettel, mely munkáját az AIDA-n keresztül az utasok is támogathatják.

6. MyAIDA utazási asszisztens

A MyAIDA-n keresztül lehetőségünk van online, a hajóút előtt különböző szolgáltatásokat rendelni a hajóút mellé, pl. fakultatív kirándulásokat, italcsomagot, vagy különféle spa és wellness csomagokat. Ezenkívül visszaszámol az utazás kezdetéig, továbbá lehetőség van a felületen előre becsekkolni.

7. AIDAclub

Az AIDAclub-bal a lehajózott napok után különféle kategóriákba kerülünk besorolásra. Ez különböző mértékű kedvezményekre jogosít az AIDA szolgáltatásaiból vagy a hajóút alapárából.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen