MSC hajótársaság - hajosutak.com

9 ok, amiért imádni fogja az MSC hajótársaságot

Mindössze 10 évvel ezelőtt, az MSC Cruises egyetlen egy tengerjárója szelte a karibi hullámokat.

Mára már öt hajó (MSC Seaside, Meraviglia, Divina, Armonia, Opera) közül választhatnak azok, akik szeretnék felfedezni a Karib-tenger csodáit.

A fentiek közül az MSC Seaside egész évben várja az utazni vágyókat.

Két új hajóosztályából 1-1 hajó fedélzetén bejárthatja a Karib-szigeteket.

A hajótársaság egyedülálló módon havannai indulással is szervez utakat a Karib-térségbe, az MSC Armonia és Opera fedélzetén.

Nem ismeri még eléggé a közkedvelt MSC hajótársaságot? Azon gondolkodik, vajon megfelelő lenne-e az Ön számára?

Segítünk dönteni! 9 pontban mutatjuk be, hogy miért jó választás az olasz társaság!

1. Medencék:

Ha valaha érezte már úgy, hogy túl kicsi a hajó medencéje, akkor szeretni fogja az MSC hajóit. Az MSC Seaside, Divina és Meraviglia 3-4 medencével rendelkeznek, így megvan a választás lehetősége. Vannak medencék, melyek közel 3 méter mélyek, így az úszni tudók számára tökéletesek. Mindhárom hajó fedélzetén megtalálható egy-egy medence, melynek használatát 16 éves kortól ajánlják. A lakosztályt foglalt Yacht Club tagok számára pedig külön medence biztosítja a pihenést. Zápor esetén a visszahúzódó tetővel rendelkező medence várja a kedves utasokat.

MSC_Meraviglia_hajo - hajosutak.com
MSC Meraviglia - hajosutak.com

2. 4D-s mozi és Forma 1-es szimulátor:

Az MSC legújabb hajóin úgy érezhetjük, hogy egy igazi vidámparkba csöppentünk. A 4D-s moziban úgy érezhetjük, hogy mi vagyunk a film főszereplői. A levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs és más hatásokkal a hagyományos mozi élményt messze felülmúlva hat a nézőkre.

A Forma 1-es szimulátor pedig elénk tárja a versenyzés izgalmait. Az életnagyságú versenyautó, digitális pálya igazán különleges élményt nyújt.

MSC mozi - hajosutak.com

3. Vizicsúszdák:

Az MSC Seaside és MSC Meraviglia fedélzetén különleges szórakozás várja az utasokat. A Seaside különleges, slide boarding jellegű technológiával szórakoztat Különlegessége, hogy egy kis deszkán ülve csúszhatnak le a vállalkozó szellemű utasok.

A Meraviglia fedélzetén pedig izgalmakkal teli pillanatokat okoz a különleges, ketttő az egyben csúszda: használója a felgyorsító csőcsúszdából egy tölcsér alakú nyitott részbe érkezik. Itt körbe-körbe kering, míg le nem lassul annyira, hogy a tölcsér közepén lévő nyíláson át a kivezető csőbe érkezik.

A Divina fedélzetén érdemes kipróbálni a tekeredő csúszdát, mely 16.-ról a 15. szintre viszi le a bátor utasokat.

4. Édesség minden mennyiségben:

Ki ne enne egy kis csokoládét vacsora után vagy pár gombóc fagylaltot a karibi napsütésben?

Minden olyan MSC hajón, mely észak-amerikai kikötőből hajózik, felár ellenében élvezhetjük a csokoládébolt és fagylaltozó egyedülálló, édes ízeit.

Az MSC Seaside fedélzetén megtalálható a Venchi Cioccogelateria valamint a Venchi Gelateria & Creperie is. Mindkettő fagylaltozó, viszont a Cioccogelateria-ban olasz forró csoki, turmixok sokasága és ínycsiklandó csoki fal várja az édesszájú utasokat. Természetesen palacsinta, gofri és az igazi olasz fagylalt is megtalálható itt.

5. Yacht Club:

A lakosztályok kedvelői imádni fogják az MSC Yacht Club-bot, mely megtalálható az Egyesült Államokból induló hajók fedélzetén (kivéve az MSC Armonia-t). A Club tagság számos előnnyel jár. Elsőbbségi beszállás, minden italfogyasztás, komornyik szolgáltatás, exkluzív étterem, medence, társalkodó és bár várja a tagokat.

MSC Yacht Club medence - hajosutak.com

6. Swarovski kristályok:

Az MSC hajói büszkélkedhetnek a legszebb lépcsőkkel a világon. A több ezer, üvegbe ágyazott Swarovski kristálynak köszönhetően a lépcsőfokok csillognak-villognak. Ezért nem csoda, hogy a lépcsők a fotózások közkedvelt helyszíne.

De természetesen nem csak a lépcsők különlegesek az MSC hajóin. A tengerjárók szépek, kifinomultak. A rengeteg üveg és fém felület, valamint a csodás szobrok egyedi hangulatot árasztanak.

Amennyiben az előkelő, kifinomult, de visszafogott tengerjárókat kedveli, szeretni fogja az MSC hajóit, különösen a Divina-t, Seaside-ot és Meraviglia-t.

MSC Swarovski lépcső - hajosutak.com

7. Nemzetközi utazóközönség:

Az MSC az egyik legnemzetközibb hajótársaság. Az amerikai kikötőkből induló hajók utasainak több mint 50%-a Észak-amerikai, de több száz, más nemzetiségű utassal is találkozhat. Olaszok, németek, spanyolok, ausztrálok, belgák és franciák százai élvezik egy-egy út során a különleges élmények sokaságát.

Ha készen áll arra, hogy a világ minden tájáról érkező emberek sokaságával találkozzon, válassza az MSC-t!

8. Tánc:

A tánckedvelők számára igazán fergeteges pillanatokat tartogat az olasz hajótársaság. Minden nap több, különböző táncórával kedveskednek a társaság oktatói. Többek között megismerhetik a chacha-chá, keringő, merengue és a country táncok lépéseit.

Már ismeri a legfontosabb mozdulatokat? Ne aggódjon, így sem fog unatkozni, ugyanis minden este más, tematikus tánceseményen vehet részt.

Akik pedig inkább a disco hangulot kedvelik, fedezzék fel a silent disco világát.

9. Cirque du Soleil at Sea

Az MSC Meraviglia fedélzetén a Cirque du Soleil at Sea két fergeteges, 40 perces előadással áll színpadra. Ezeket a műsorokat kifejezetten az MSC hajótársaság utasainak készítették, s egy speciálisan kialakított előadóteremben láthatóak. Az előadások látványos elemekből, akrobatikus mozdulatokból állnak.

forrás: https://www.cruisecritic.co.uk/articles.cfm?ID=3548
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen