Celebrity borélmény - Celebrity hajótársaság - hajosutak.com

A Borrajongóknak A Celebrity Hajótársaságot Javasoljuk

Széleskörű. Inspiráló. Innovatív

Ez a Celebrity Borélmény!
Óriási választékkal és a világ egyik legnagyobb Sommelier csapatával ez a különleges program sokrétű élményt és ismereteket nyújt, mely az egész utazás alatt élvezhető.

Fedélzeti borgyűjtemény

A Celebrity hajótársaság nemrég 100 új palack bort adott hozzá a fedélzeti gyűjteményhez, beleértve 20 új fél üvegválogatást, így a borgyűjtemény több mint 400 választási lehetőséget tartalmaz.

Minden jelentős bortermelő vidéket reprezentálnak, köztük több dél-amerikai, spanyol, új-zélandi, ausztrál, német, portugál és dél-afrikai borral. A társaság kiterjesztette a “borospohár” választást 25 borról 38-ra, és ebből több szerepel a Classic Italcsomagban és a Premium Italcsomagban.

Az Celebrity hajótársaság elkészített egy új összeállítást a Különleges Borlistán szereplő legjobb borokból. A Reserve  List nevű lista fehér-, vörös-, habzó- és desszertborokat tartalmaz, 100 -250 dollárért.

200 magasan képzett sommelier

Tanulja meg a borkóstolást, merüljön el a magasan képzett sommelier-ék által nyújtott ismeretekben. Felszolgálók és pincemesterek minden étteremben megtalálhatóak a fedélzeten. Ezek az elismert borszakértők készségesen a rendelkezésére állnak, tanácsot adnak és segítenek, ha bármilyen kérdése lenne a borok párosításával kapcsolatban.

Minden sommelier egy átfogó vizsgaprogramban vesz részt, emellett a társaság büszkén mondhatja, hogy övék az egyik legnagyobb sommelier csapat a világon.

‘Pincemesterek’: a hajótársaság felavatott borbárja

Merüljön el a bor kultúrájában a Pincemesterek nevű borbár atmoszférájában.
A Pincemesterek lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbálják a világ ismert és kevésbé ismert boraiból összeállított merész gyűjteményt.

A kóstolás megkönnyítése érdekében a Celebrity hajótársaság bemutatja a korszerű Enomatic®, “borospohár adagoló” rendszert. A SeaPass® kártyával egyszerűen, öntse a választott bort közvetlenül az üvegből 1, 2 és fél vagy 5 unciás kóstolóba. A sommelier ismerteti Önnel az Enomatic® rendszer használatát és további betekintést nyújt a legkiválóbb borok gyűjteményébe, amely az ínyenc életmód szerves részét képezi.

Két emelet magas borosüveg-torony

Minden Solstice osztályba tartozó hajó büszkélkedhet egy rendkívül magas „bortoronnyal”, az üveg és a fém sugárzó szerkezetével, melyet a neves, erdélyi származású tervező, Tihany Ádám készített. Mindegyikben 1800 palack bor van elhelyezve, tökéletes fogyasztási hőmérsékleten.

Bor rajongó?

Ha a Classic vagy Premium italcsomagot választja, 20-30% kedvezménnyel vásárolhatja meg a borokat a fedélzeten.*

Celebrity Program a bor rajongóinak

A “Wine Appreciation 101”-től a “Riedel® Comparative Wine Crystal Workshop”-ig minden borral kapcsolatos fedélzeti program a lehető legtöbbet nyújtja a borok szerelmeseinek.

Vegyen hajóútjához “Taste of the Vineyards” (szőlőültetvények kóstolója) borcsomagot

Tapasztalja meg a Celebrity “borkiválóságait” hajóútja alatt. A “Taste of the Vineyarsds” csomag nemzetközi borai megfelelnek az ön ízlésének és preferenciáinak: válasszon három, öt vagy hét üvegből álló csomagot és készítse el saját borgyűjteményét.  Erre a Celebrity Xpedition hajón kívül minden Celebrity hajón lehetőség van.

*Celebrity hajóútja előtt a kedvezmény részleteiről és pontos feltételeiről érdeklődjön irodánkban!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen