Carnival Celebration acélvágó ceremóniája - Carnival Hajótársaság - hajosutak.com

A Carnival Celebration acélvágó ceremóniája

A Carnival Cruises legújabb hajójának, a Carnival Celebration acélvágó ceremóniáját ünnepelték a Meyer Turku finnországi hajógyárban.

A Mardi Gras után, a második Excel-osztályú hajó 2022-ben fog debütálni Miami kikötőjében a Carnival Hajótársaság 50. születésnapja alkalmából.

Az új hajó neve ismerősen csenghet, hiszen nem ez az első tengerjáró, amely a Celebration nevet viselte. Elődje, az 1987-ben átadott Carnival hajó egészen 2008-ig szelte a hullámokat.

Az acélvágási ceremónia egy újabb izgalmas fejezet kezdetét jelenti a Carnival Cruise Line számára” – mondta Christine Duffy, a Carnival Cruise Line elnöke. “A Carnival Celebration nemcsak a Mardi Gras tulajdonságaival fog rendelkezni, hanem a Carnival Cruise Line új korszakát is képviseli néhány különleges, kizárólag az ő számára készült újítással, amelyek biztosítják, hogy utasaink is élvezni fogják a hajózást. Egyformán izgatottak vagyunk a Carnival Celebration 50. születésnapi ünnepségünkön betöltött szerepe miatt, amely felejthetetlen módon reprezentálja cégünk történelmének ezt az izgalmas mérföldkövét.”

A 2022. novemberi Carnival Celebration debütálása mellett 2022. márciusában kezdődik a Carnival 50. születésnapi ünnepség sorozata, amely “Sailabration” névre keresztelt hajó találkozóval fog kezdődni, és különleges útvonalakat és szórakozási lehetőségeket tartogat a nagyközönség számára.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen