Carnival Cruise Line -hajosutak.com

A Carnival Cruise Line 7 év után ismét San Diego-ból hajózik

2019 decemberétől 2020 februárjáig a Carnival Miracle hajó San Diego-ból indul útjára. A háromtól tizenöt napig terjedő különböző utak során a mexikói riviérát, Hawaii-t és a Panama-csatornát is megcélozza. 2012 óta ez lesz az első alkalom, hogy a Carnival Cruise Lines hajója San Diego-ból indul el.

A bejelentés június végén hangzott el Point Loma-ban, egy eseményen, melyen a fegyveres erők tagjai családjaikkal közösen vehettek részt az Operation Homefront nonprofit szervezet tagjaival együtt, hiszen hosszú távú kapcsolatot ápolnak a hajótársasággal.

Adam DeVine komikus két másik, a hajó komédia klubjának tagjával stand up előadással kedveskedett és mondott köszönetet.

A Carnival Miracle hajó új útvonala az eddigi egyik legnagyobb mértékű befektetés, amit a társaság tett a nyugati parton.

Februárban bemutatták a Long Beach Cruise névre keresztelt terminál több millió dolláros beruházásának részleteit. Itt lesz az új Carnival Panorama hajó keresztelője 2019-ben.

Egy interjú során Christiny Duffy, a Carnival elnöke közölte, hogy a cég szerint a nyugati part fel van készülve még a Carnival Splendornál is nagyobb hajók befogadására. a hajó fő kikötője jelenleg Long Beach, de amint útjára indítják a Panorama-t, áttelepül Ausztráliába.

Ami a Carnival Miracle hajót illeti, 2019 december 01-től indul útnak San Diego-ból, s először Mexikó térségét veszi célba.

Igazán különleges hajóútnak ígérkezik egy négy éjszakás utazás is, mely során az új esztendő megünneplésére is sor kerül.

Az utolsó San Diegoból induló hajóút kéthetes, mely a Panama-csatornán keresztül érkezik Miami-ba 2020. február 14-én.

“Csapatunk nagyon keményen dolgozott azon, hogy különleges ajánlatokkal tudjon szolgálni az utazóközönség számára.” -mondta Christiny Duffy.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen