A Carnival Cruise Line visszatért a tengerre

A Carnival Cruise Line csaknem 16 hónap kihagyás után elsőnek a Carnival Horizontot indította újra útnak Miami kikötőjéből. Christine Duffy, a Carnival Cruise Line elnöke, Arnold Donald, a Carnival Corporation elnök-vezérigazgatója és John Heald, a Carnival Brand nagykövete szalagvágó ceremóniával indították közösen az ünnepséget miközben a fedélzeten köszöntötték újra a vendégeiket.

Duffy beszéde előtt egy pillanatnyi csendet tartottak a Surfside-i tragédia áldozatainak emlékére. „A Port Miami az első számú amerikai kikötőnk a hajók és az utasok beszállása szempontjából egyaránt, ezért fantasztikus hír számunkra, hogy visszatérhettünk. Az elmúlt év enyhén szólva is kihívást jelentett és ezúton szeretnénk köszönetet mondani állami és helyi tisztviselőinknek, PortMiami-nak, valamint üzleti partnereinknek és beszállítóinknak a hihetetlen támogatásukért és türelmükért ez idő alatt.”

„A tengerjáró hajók Miamiból történő újraindítása izgalmas nap Miami hajósai számára. Megközelítőleg 800 munkatársunk van a PortMiamiban, akik bére sajnos 80% -al csökkent a közel 16 hónapos hajózási tilalom alatt. Ma a Carnival Horizon fedélzetén újra munkába állunk, hogy ismét támogathassuk családjainkat. ”– mondta Torin Ragin, az International Longshoremen’s Association (ILA) Local 1416 elnöke.

A Carnival Horizont mellett elindult a Carnival Vista Galvestonból, a Carnival Breeze pedig július 15-én indul majd. A Carnival flotta többi hajója augusztusban kezdi meg újra a hajózást.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen