A Carnival és a Royal Caribbean segít evakuálni St. Vincent-et a vulkán kitörése előtt - hajosutak.com

A Carnival és a Royal Caribbean segít evakuálni St. Vincent-et a vulkán kitörése előtt

St. Vincent nemrég vörös riasztást jelentett, és megpróbálja kiüríteni a szigetet, miután szeizmológusok figyelmeztették, hogy a La Soufrière vulkán bármikor kitörhet.

A Nemzeti Vészhelyzetkezelő Szervezet (NEMO) azt közölte, hogy vészhelyzetben a Royal Caribbean Group hajót küldött a kiürítési folyamat segítésére. A Royal Caribbean nem válaszolt azonnal a további információkra vonatkozó megkeresésre, de a források úgy vélik, hogy a Serenade of the Seas is úton van St. Vincent felé.

Carnival Cruise Line megerősítette, hogy ő is hajókat küld a sziget megsegítésére.

A Carnival Cruise Line beleegyezett abba, hogy két hajót küldjön St. Vincentbe, és hogy támogassa a La Soufriere vulkánkitörése által veszélyeztetett lakosok evakuálására irányuló humanitárius erőfeszítéseket.

“Minden hajó legfeljebb 1500 lakost fog befogadni, akiket a szomszédos szigetekre szállítanak, amelyek beleegyeztek, hogy menedéket kínálnak számukra ebben a válságos helyzetben. Minden óvintézkedést megteszünk a Carnival személyzet és a hajóra szálló utasok egészségének és biztonságának védelme érdekében.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen