Carnival Mardi Gras - hajosutak.com

A Carnival hajótársaság bemutatja az új Mardi Gras tengerjáró innovatív kabinjainak kialakítását!

A Carnival legújabb hajója 2020 nyarán indul majd első útjára, de máris sor kerül a társaság leginnovatívabb kabinjaira jellemző vonalvezetés és stílus bemutatására.

Igazán különleges funkciókat használhatnak majd az utasok. Az átalakítható kanapé, a padlótól egészen a mennyezetig érő üveg balkonajtók és a rejtett tároló helyek mind egyediek.

A Carnival hajótársaság március közepén nyilatkozott a design-nal kapcsolatban. A társaság a DCA Design International, angol székhelyű terméktervező céggel állt össze, annak érdekében, hogy ergonómiai szempontból minél ideálisabb kialakítású kabinokat alkothassanak (a kabinok több mint 70 százaléka ablakos vagy balkonos lesz).

“A Mardi Gras kabinjainak megtervezése során egyedülálló megközelítést alkalmazunk a DCA szakembereivel, akik már ismertté váltak a terméktervezés piacán és együttműködtek a Miami-i székhellyel rendelkező Studio Dado, belsőépítészetre specializálódott vállalattal.”– nyilatkozta Ben Clement az építési osztály alelnöke.

“A DCA egy jól átgondolt, utas központú megközelítést dolgozott ki, mely a cég hatalmas tapasztalatán, s izgalmas megfigyeléséken alapul, melyek azt vizsgálják, hogy az utasok hogyan használják ki az adott helyet. A cél az, hogy a kabinok a lehető legkényelmesebbek és leghasznosabbak, funkcionálisak legyenek.”

A Mardi Gras kabinjainak főbb jellemzői:

 • Padlótól a mennyezetig érő üveg tolóajtók, az egyszerűbb közlekedés érdekében
 • Kanapé, mely egyetlen mozdulattal kétszemélyes ággyá alakítható
 • Aljzat és konnektor a töltők számára, a fésülködő asztal és az ágy mellett egyaránt
 • Több lehetőség és hely a tárolásra
 • Átlátszó üvegajtó a mini báron
 • Rugalmas, mozgatható olvasólámpák az ágyak mellett
 • Nagyobb, testre szabható szekrények, kihúzható tárolókkal és összecsukható polcokkal
 • Tágas fürdőszoba, üvegajtóval felszerelt zuhanyzó

A Mardi Gras kabinjai között megtalálhatóak a trópusi témájú Havanna kabinok valamint az úgynevezett Family Harbor kabinok – mindkét típus megtalálható a hajótáraság Vista osztályba tartozó tengerjáróin. A nagy népszerűségnek örvendő Cloud 9 Spa kabinok is elérhetőek lesznek majd. A Mardi Gras fedélzetén a Carnival hajók legszebb kabinjaival és lakosztályaival találkozhatunk.

A tengerjáró természetesen nem csupán a kabinok egyedi berendezésével nyújt újdonságot a hajózás terén! A hajó különlegességei közé tartozik az új Kreol étterem, melyet a híres séf, Emeril Lagasse  vezet majd, az első tengeri hullámvasút és a 6 tematikus zóna, melyekben különböző éttermek és szórakoztatási formák találhatóak.

A tengerjáró útjai már foglalhatóak. A hajó Európa, Kanada,  New England és a Karib-térség vízet szeli majd. A hajó indulási és érkezési kikötője Port Canareval lesz.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen