Carnival Panorama - hajosutak.com

A Carnival hajótársaság következő hajójának tesztelése megkezdődött

A Carnival Panorama  tengerjárót kivitték az olaszországi Fincantieri hajógyárból, vízre tették, s megkezdték az első teszteléseket.

Antonella Cazzin, aki több mint 35 éve dolgozik a hajógyárban, keresztanya szerepet töltött be az úgynevezett érme ceremónián, azaz ő helyezte el az érmét mely az ókori rómaiak szerint a hajón elhelyezett érme bevonzza a szerencsét.

A következő fázis során a belső kialakítás kerül a főszerepbe.

A tengerjáró 2019 őszétől fogja szelni a vizeket, közel 4.000 utassal a fedélzetén. A Carnival Vista osztályába fog tartozni, csatlakozva a két tesvérhajójához, a Carnival Vista-hoz és Carnival Horizon-hoz.

A hajó fedélzetén megtalálható lesz az úgynevezett SportSquare rekreációs részleg, a WaterWorks vizi park, a Fahrenheit 555 steakhouse és Bonsai Sushi, az Ocean Plaza és a Cloud 9 névre hallgató spa,de természetesen a Vista osztályba tartozó többi hajó fedélzetén elérhető Havana terület illetve a nagy népszerűségnek örvendőbb is, melynek segítségével megtapaszthatjuk, milyen érzés a levegőben biciklizni.

A Carnival Panorama debütálása után 7 éjszakás mexikói utazásra indul, melynek során a kaliforniai Long Beachből indulva többek között Cabo San Lucas-t, Mazatlánt és Puerto Vallarta-t érinti majd.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen