Mardi Gras - hajosutak.com

A Carnival hajótársaság legújabb hajója – Mardi Gras

A Carnival Cruise Line első tengerjárója 1972-ben indult útjára, a TSS Mardi Gras nevet viselte. A hajótársaság célja az volt, hogy a fedélzeten mindenki remekül szórakozhasson. 2020-ban útjára indul a társaság legújabb tengerjárója, mely szintén az ismerős Mardi Gras nevet viseli. A hajózás világában ez a név annyit tesz: innováció, szórakozás, valami újnak és különlegesnek a kezdete.

Ezzel szeretnének tisztelegni első hajójuk előtt, mely 1993-ban fejezte szolgálatait a tengeren.

A tengerjáró számtalan izgalommal és különleges élménnyel várja utasait 2020-tól! 6 tematikus zóna felel a remek hangulatért és a finom falatokért, de ha ez sem lenne elég, az első tengeri hullámvasút biztos felejthetetlen pillanatokat szerez majd!

A hajó fedélzetén található hat terület, mely vadonatúj élményeket nyújt az utazás szerelmeseinek, a gasztronómia, pihenés és szórakozás terén.

Lássuk hát, milyen tematikus zónák várnak az utasokra!

 • Grand Central:

A padlótól mennyezetig érő ablakok lenyűgöző kilátást nyújtanak a tengerre. Pihenjen ebben a különleges környezetben egy csésze kávéval, vagy élvezze az élőzenét, esetleg igyon egy finom koktélt A Grand Central közelében található a Bonsai Sushi és Bonsai Teppanyaki, valamint az izgalmas szórakozást igérő Piano Bar 88 és a The Punchliner Comedy Club.

 • French Quarter (Francia negyed):

Ezt a helyszínt New Orleans ihlette. Az itt található számtalan bár és étterem egyedülálló fogásokat és italokat kínál.  a híres hurrikán koktélt nem szabad kihagyni. Az autentikus ízeket felvonultató Emeril’s Bistro 1396 fejlesztésében a híres séf is részt vett. Csupán néhány lépéssel ott teremhetünk a világhírű Crescent City éjszakában. A jazz club lüktető dallamai igazi szórakozást nyújtanak.

 • Summer Landing:

A legpihentetőbb hely a tengeren! Mi illik a nyári pihenéshez leginkább? A BBQ! A Guy’s Pig & Anchor Smokehouse-ban bármikor megkóstolhatja a nyár slágereit! Guy Fieri füstölt ételei csak Önre várnak! Nem meglepő, hogy a hatalmas, hűsítő medence és a mellette lévő The Watering Hole csupán néhány méterre található, ahogy az eredeti Parched Pig sörök is!

 • La Piazza:

Az igazi dolce Vita életérzés helyszíne, ahol minden az ételek körül forog. A Cucina del Capitano egy igazi olaszos, családi étterem, míg a Pizza a Pizzeria del Capitano-ban az igazi olasz liszt és friss mozzarella adja a különleges ízek alapját, a nap 24 órájában. Az autentikus zene igazán hangulatos hellyé varázsolja a La Piazza-t.

 • LIDO:

A medenceszinten található zónában akár egy egész napot is el tudnánk tölteni. A RedFrog Tiki Bar különleges italokat szolgál fel. A Street Eats olyan különleges ételeket vonultat fel, mint az emapanadas, falafel és bao buns. Shaq legújabb Big Chickens étterme is megtalálható és a sokak által kedvelt Guy’s Burger Joint, a New England által inspirált Seafood Shack és a BlueIguana Cantina taco is.

 • The Ultimate Playground:

Ez az óriási játszótér nem csupán a kicsik számára ígér remek kalandokat!  A BOLT igazán különleges pillanatokat nyújt, hiszen a hullámvasútról belátni a hatalmas tengert. De ez még csak a kezdet! Itt találhatóak a Carnival hajótársaság legnagyobb csúszdái. A SportSquare területén pedig többek között található egy minigolfpálya, kosárpálya.

Extra szórakozás

 • STREET EATS

A szabadtéri étterem 3 különböző kioszkban árusítja sült, párolt és serpenyős ételeit, melyek különböző, globális konyhák ízeit sorakoztatják fel. Itt olyan izgalmas ízekkel szolgáló ételeket kóstolhat meg, mint például a shumai, satay, kebab, empanada vagy a falafel.

 • Family Feud Live

A magyarul Családi Viszály címre hallgató show számos generáció kedvenc vetélkedő műsora, s eljött az idő, hogy hajózás közben is élvezhessék az emberek! Minden egyes hajóút során 4 egyedülálló játék izgalmait követhetik nyomon az utasok.

 • BOLT

Az egyik legkülönlegesebb szórakozási forma, ami létezhet egy hajó fedélzetén! Élje át az igazi izgalmat a tenger felett! Versenyezzen utastársaival, vagy lassítson és élvezze a felejthetetlen kilátást!

Kényelmes kabinok és lakosztályok

A Mardi Gras kabinjai és lakosztályai a kényelmet helyezik előtérbe. Itt kipihenheti az izgalmakkal teli napot, s felkészülhet a többi szórakoztató programra!

 • BELSŐ KABINOK:

A legmegfizethetőbb módja a hajózásnak, tökéletes helyszín a kényelmes pihenésre, hála a Carnival Comfort kollekció ágyneműinek.

Mardi Gras kabinjai között megtalálhatóak a trópusi témájú Havanna kabinok, valamint a családosok számára kialakított Family Harbor kabinok. A nagy népszerűségnek örvendő Cloud 9 Spa kabinok is elérhetőek lesznek majd.

 • ABLAKOS KABINOK:

Az ablakos kabinok során lehetőség nyílik megtapasztalni a mesés napfelkelte és napnyugta látványát. Ebben a kabintípusban is elérhetőek a Family Harbor és a Cloud 9 Spa kabinok.

 • BALKONOS KABINOK:

Lenyűgöző kényelem, a tenger közelsége és csodálatos kilátás a tengerre, kikötőkre. Ezeket a remek tulajdonságokat ötvözik a balkonos kabinok, melyek között mindenki találhat megfelelőt.

 • LAKOSZTÁLYOK:

Több mint 180 lakosztály, 11 stílusban érhető el a Mardi Gras hajó fedélzetén! A komfortos, tágas és jól felszerelt lakosztályokban mindent megtalál, ami a felejthetetlen utazáshoz és pihenéshez kell.

A tengerjáró 2020 augusztus 31-én kezdi meg első útját, mely során Koppenhágából indulva jut el Southamptonba.

Egy izgalmas, kéthetes transzatlanti hajóút során Southamptonból egészen New Yorkig jut majd el a hajó, többek között Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife és Funchal érintésével.

Ezek után Port Canareval lesz a kikötője, s két izgalmas útvonalat fog bejárni.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen