Carnival Panorama - hajosutak.com

A Carnival Panorama tesztelése sikeres!

Carnival Panorama július közepén sikeresen fejezte be a teszt jelleggel folytatott hajózását az Adriai-tengeren.

A tengerjáró Long Beachről fog indulni 2019. december 11.-én, s ezzel a társaság első új hajója lesz a nyugati parton, az elmúlt 20 év során.

Jelenleg a hajóépítés utolsó szakaszának munkálatai, tesztelései zajlanak az olaszországi Margherában található Fincantieri hajógyárban. A próbaút során a Carnival Panorama tisztviselői, technikusai és mérnökei mind jelen voltak.

Carnival Panorama - hajosutak.com

„A Carnival Panorama fantasztikusan illeszkedik a flotta többi hajójához.  A tengerjáró minden tesztet és gyakorlatot bravúros eredménnyel zárt. Alig várjuk, hogy a fedélzeten üdvözölhessük utasainkat.” – mondta Carlo Queirolo, a hajó kapitánya.

A három napos felavató hajóút után, a Carnival Panorama fedélzetén 7 napos utazások sora veszi kezdetét december közepétől. A Long Beachről induló utak a Mexikói Riviéra helyszíneit fedezik fel. Az utazás során a hajó útvonalában mesés tengerparti kikötővárosok szerepelnek. Többek között Puerto Vallarta, Cabo San Lucas, valamint Mazatlán.

Forrás: https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/21275-carnival-panorama-completes-sea-trials.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen