Celebrity Beyond - hajosutak.com

A Celebrity Beyond acélvágó ünnepsége

A Celebrity hajótársaság forradalmian új Edge-osztályának harmadik hajója, a Celebrity Beyond acélvágó ünnepségére január végén került sor, Franciaországban.

A hajótársaság elnök-vezérigazgatója, Lisa Lutoff-Perlo, valamint a Royal Caribbean hajótársaság elnök-vezérigazgatója, Richard Fain, egyaránt részt vettek az eseményen.

„Ez egy igazán különleges nap.” – mondta Lutoff-Perlo. „Három évvel a Celebrity Edge acélvágó ünnepsége után, most itt állok és az Edge-osztály harmadik hajójának ünnepségén vehetek részt.”

Az acélvágó ünnepség keretein belül az első acéllemez kivágására kerül sor.

Az eseményt a franciaországi St. Nazaire hajógyárban ünnepelték, ahol a Celebrity Beyond építésének első szakasza valósul meg. A hajót 2021 őszén fogják üzembe helyezni.

 Az Edge osztály második hajója, a Celebrity Apex keresztelője 2020 március 30-án lesz megtartva Southamptonban.

Az osztályba tartozó hajók legizgalmasabb szolgáltatásait az új tengerjárókon is élvezhetik majd az utasok. Elérhető lesz a „végtelen” balkon, mely egyetlen gombnyomással biztosít nagyobb helyet a beltérben vagy pedig különleges szabadtéri helyszínt.  A „Varázsszőnyegnek” nevezett emelőkaros, lebegő terasz is megtalálható lesz.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen