A Celebrity Edge újraindul Port Evergladesből - hajosutak.com

A Celebrity Edge újraindul Port Evergladesből

A Celebrity Edge június 26.-án indul útnak Everglades kikötőjéből, hogy egy héten át tartó hajózást kezdjen meg Kate McCue kapitány vezényletével.

„Az elmúlt 15 hónapban a családtagjainkkal és barátainkkal folytatott beszélgetésekben mindig előkerült a világ felfedezésének vágya, de erre a témára sokáig sajnos mindig az lett a válasz, hogy ’majd talán egyszer’. Büszkeséggel tölt el, hogy ez a pillanat végre elérkezett”, mondta Lisa Lutoff-Perlo a Celebrity hajótársaság vezérigazgatója. „Az utazásnak van egy olyan különleges és lélekgyógyító ereje, ami most, hogy újra kapcsolatba kerülhetünk gyönyörű tájakkal, érdekes kultúrákkal és meghatározó élményekkel, nagyban segíthet nekünk túllendülni az elmúlt időszak megpróbáltatásain. Hónapok óta készülünk erre a végre elérkezett pillanatra, hogy újra hajóink fedélzetén köszönthessük vendégeinket”.

„A mostani lehetőség leginkább annak a kemény munkának köszönhető, amit a hajótársaság kihelyezett megbízottjai végeztek az utóbbi időben, és amik folytán megállapodás született az utazások feltételeiről és a lehetséges lebonyolításról”. – nyilatkozta a Celebrity hajótársaság anyavállalatát, a Royal Caribbean Group-ot vezető Richard Fain. “Az egészségügy tekintetében a leginkább kompetens és hozzáértő szakemberekkel egyeztetve tudtuk elérni, hogy teljes biztonságban és mégis kompromisszumok nélkül élvezhessék újra a hajózást utasaink.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen