A CocoCay mostantól késő esti programokat is kínál - hajosutak.com

A CocoCay mostantól késő esti programokat is kínál

A Royal Caribbean bejelentette, hogy mostantól olyan hajóutakat is kínálnak a nagyközönség számára, amelyek útvonalában kétszer szerepel a CocoCay, és késő esti tartózkodásokra is érvényes.

2019. szeptember 30-tól kezdve a Royal Caribbean 4 éjszakás útvonalakat kínál a privát szigetre, közel 40 hajóúton, emellett három exkluzív hajóút szintén debütált a kínálatukban.

A Navigator of the Seas repertoárjában szintén három, olyan új útvonal szerepel, amelyek lehetőséget nyújtanak a szigeten való tartózkodásra késő este is. Minden korosztálynak lehetősége nyílik arra, hogy naplemente után is élvezze az olyan sziget nyújtotta lehetőségeket, mint például a bahamai ihletésű elfoglaltságok: Junkanoo Jam Up Party-t, barbeque-t a szigeten, valamint a Calypso-együttes és a tűztáncosok előadásait, felejthetetlen búcsú-tűzijátékokkal a kihajózás előtt.

Az új útvonalak a Navigator és a Mariner of the Seas fedélzetén állnak a vendégek rendelkezésére.

„A Cococay forradalmasította a privát úti célokat a turizmusban, és az utasok visszajelzése alapján még több időt szeretnének a sziget lehetőségeinek kihasználására.” – mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója. „Egy hihetetlen kalandot álmodtunk meg, amely már most rengeteg szívet dobogtatott meg.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen