Costa app - hajosutak.com

A Costa hajótársaság applikációja díjat nyert!

A Costa App célja, hogy a fedélzeti élmény teljes mértékben az utazóközönség igényeire legyen szabva.

Ez az alkalmazás elnyerte a Mediastars Díjat, az Advertising Technical Awards applikáció kategóriában, mely a Costa App 5. kitüntetése néhány hónap alatt.

A díjnyertes alkalmazás nagyjából egy éve vált elérhetővé a Costa utazóközönségének számára, bemutatva egy új digitális technológiát, melynek célja a hajózás megkönnyítése, leegyszerűsítése és kényelmesebbé tétele.

Itt még nem állt meg az applikáció díjainak száma, ugyanis a Special Star díjat is bezsebelte. Korábban első helyezést ért el Interaktive Key Awards-on, mobil kommunikáció kategóriában, valamint a Silver in UX Interfész és navigáció díja is a Costa Appot illete meg, de a Silver in Apps 2019 kategóriájában is az első helyezést érte el.

Az olasz hajótársaság átfogó és hasznos alkalmazása ingyenes letölthető az App Store-ból és Google Play Store-ból egyaránt. Az applikáció számos információt nyújt az adott hajóúttal kapcsolatban, az indulás előtt és az utazás során, többek között az úti célokkal, kikötőkkel, menetrendekkel, kirándulásokkal kapcsolatban.

Ezen felül pedig videók formájában meg is tekinthetjük a különleges ajánlatokat.

A Costa hajók fedélzetén járva szintén hasznos tanácsokat, információkat tudhatunk meg az app segítségével. Lehetőséget nyújt az utazás megtervezésére, fedélzeti tevékenységek összehangolására, valamint asztalfoglalásra. Az időjárás előrejelzésnek, chat funkciónak és költségvetés-kezelőnek hála nem érhet kellemetlen meglepetés a hajóút során.

A CostaClub profilnak köszönhetően az utasok egyszerűen ellenőrizhetik a megszerzett pontjaikat és a tagsággal járó előnyeiket, s könnyedén megtervezhetik következő utazást.

A fedélzeten ingyenes a Costa App használata.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen