Costa - hajosutak.com

A Costa hajótársaság készen áll a 2021/22-es szezonra!

Izgalmas utazások a Costa Luminosa fedélzetén, savonai indulással, a téli szezonban:

A 31 illetve 22 napig tartó utazások valódi betekintést nyújtanak a Földközi-tenger változatos és mesés világába. Varázslatos kikötők várnak az utasokra Olaszországtól egészen Törökországig. Az utak során két napot tölthetnek el Haifában és Isztambulban.

A 35 napos hajózás során Casablanca, Kanári-szigetek, Zöld-foki-szigetek, Madera, Azori-szigetek és Lisszabon csodálatos tájait járhatják be.

A negyedik, 44 napos körút többek között a Karib-szigeteket és New Yorkot veszi célba, mielőtt Bostonon keresztül újból Európa felé veszi az irányt.

Új úti célok:

Marokkó egy izgalmas kikötési pont, mely régebben hatalmas népszerűségnek örvendett a Costa társaságnál. A Costa Magica fedélzetén 2021 tavaszi útjaival ismét felfedezhetjük, többek között Casablanca és Tangier kikötőit.

 Az új Costa Smeralda:

Az idén tengerre szállt, cseppfolyósított földgázüzemű zászlóshajó 2021 áprilistól októberig Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo és Civitavecchia kikötőit fogja bejárni.

2021/22-es téli szezonban a Costa Smeralda Dubaiba fog átkerülni, abba a desztinációba, ahol elsőként A Costa hajótársaság indított útjára tengerjárót, 2006-ban. Az egyhetes útvonal során Abu Dhabi, Doha és Maszkat egyedülálló világát fedezhetik fel.

Genova:

Olaszország legnagyobb és a Földközi-tenger második legnagyobb kikötőjéből induló, egyhetes körutazáson vehetnek részt a Costa Pacifica hajóval, mely során a nyár hónapjaiban többek között a méltán népszerű Ibiza nyújt majd kellemes kikapcsolódást.

2020/21-es téli szezon:

A téli időszakban is bejárhatja a Karib-szigetek és Dél-Amerika legcsodálatosabb helyszíneit. A karácsony és új év időszaka varázslatossá válhat a Costa Smeralda hajóútjával  a Perzsa-öbölben vagy a Costa Fortuna fedélzetén, a Karib-szigetek trópusi környezetében.

2021 – tavasz és ősz:

A Costa Fortuna tengerjáró rövid utazások széles választékát kínálja majd ebben az időszakban. Főleg azok számára lehet érdekes egy ilyen út, akik most ismerkednek a hajózás világával. A Velencéből és Bariból induló utak során a Földközi-tengert ismerhetik meg az utasok.

2021 tavaszán a Costa Diadema egyhetes utazásokra indul a nyugat-mediterrán térségben, melyet az őszi, téli időszakban kéthetesre hosszabbít meg a társaság.

A 2021-es nyári időszakban a Costa hajók fő úticélja Észak-Európa lesz. Összesen 4 hajó fogja bejárni a legcsodásabb országait, tehát a meglévőkhöz csatlakozik majd a Costa Diadema is. A Norvég-fjordok, Izland, Egyesült Királyság, Írország, Nordkapp és a mesés balti városok mind felejthetetlen látnivalókkal kedveskednek az utasok számára.

Utazza körül a világot 2022-ben!

A Costa Deliziosa-val igazán maradandó élményben lehet részünk! A hajó a Panama-csatornán áthaladva eljut majd Ecuadorba, utána bejárja az egzotikus Perut, Chile-t, Húsvét-szigetet, Polinéziát, Új-Zélandot, Pápua Új-Guineat. Ezek után megismerhetik Japán, Dél-Korea, Kína, Vietnám és India következik, majd a Szuezi-csatornán keresztül a Földközi-tenger felé veszi az irányt.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen