Costa újdonságok - hajosutak.com

A Costa hajótársaság újdonságai!

Az olasz hajótársaság számos újdonságot vezet be az utasok fokozott elégedettségének érdekében.

Lássuk, milyen változtatásokra számíthatunk!

A Costa Fascinosa és Costa Deliziosa tengerjárók új recepciói olyan barátságos és nyitott környezetet biztosítanak, mely megfelelően kommunikálja a hajótársaság értékeit.

costa fascinosa recepció -hajosutak.com
Costa Fascinosa
costa Deliziosa - hajosutak.com
Costa Deliziosa

A Costa Diadema, Favolosa, Luminosa, Magica és Fortuna után a fent említett két hajó fedélzetén is elérhető a Gelateria Amarillo fagyizó, melyet minőség és széles választék jellemez. Fantasztikus választás egy kis délutáni szünethez, ugyanis minden nap friss fagylalt és sütemény várja az utasokat, melyek 100%-ig természetes összetevőkből állnak. A Gobino csokoládé specialitásai mellett a Biasetto macaronjai és elérhetőek.

A Gelateria Amarillo -t a Chocolate Bar területén találják.

costa fascinosa fagyizó - hajosutak.com
Costa Fascinosa
costa Deliziosa fagyizó - hajosutak.com
Costa Deliziosa

A két tengerjáró átalakítja a fotó üzlet és a galéria területét, az egész MyMoments márkával együtt.

A szemet gyönyörködtető, színes terület könnyedén szétválasztja az ajándéktárgyak, fotók és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások helyszíneit.

Costa Fascinosa
costa Deliziosa Mymoments - hajosutak.com
Costa Deliziosa

A hajók fedélzetén való vásárlás teljesen új élményt fog nyújtani, hála az újragondolt formatervezésnek. Világos, könnyen megközelíthető üzletek, naprakész stílusjegyek jellemzik az üzleteket.

costa fascinosa shop - hajosutak.com
Costa Fascinosa
costa Deliziosa shop - hajosutak.com
Costa Deliziosa

A MyTour szárazföldi kirándulásokkal foglalkozó márka teljesen megújul a színek, nyomtatott anyagok és egyenruhák tekintetében.

costa fascinosa Mytour - hajosutak.com
Costa Fascinosa
costa Deliziosa Mytour - hajosutak.com
Costa Deliziosa

A Costa Diadema fedélzetén található Enoteca Granduca di Toscana borbár letisztultabb megjelenést kap, s a DIVINO wine bar logóját fogja viselni. A megújuláshoz különleges ajánlatok, borkostolók, izgalmas heti programok, vacsora lehetőségek társulnak.

Costa Diadema bor bar - hajosutak.com

A Costa társaságnál már javában készülnek a Costa Smeralda érkezésére. A savonai terminál – Palacrociere felújított állapotban, 2019. október 14-én nyitotta meg kapuit.

A dokk alkalmassá vált a legnagyobb hajók kikötésére is, a fokozatosan süllyedő tengerfenéknek köszönhetően. A recepciót átalakították, nagyobb terület áll rendelkezésre a biztonsági ellenőrzések elvégzéséhez. A gyorsabb áthaladás érdekében négy új röntgen gép is helyett kapott. Új összekötő híd épült az emeletek közé.

Az új vizuális elemek, modern kommunikáció bevezetése és úgynevezett „okosasztalok” könnyítik meg a foglalást és információ szerzést az utasok részére.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen