A Costa Hajótársaság végre újraindul

Az utasok és a személyzet biztonságának, illetve a felelősségteljes újraindulás érdekében a Costa Cruises bejelentette, hogy a szeptemberben Triesztből induló Costa Deliziosa, és a Genovából induló Costa Didadema fedélzetén kizárólag olasz utasok hajózhatnak. Az útvonalak egy hetesek lesznek, és a hajók olasz kikötőkbe fognak látogatni.

A döntést a járványügyi forgatókönyv alakulásának figyelembevételével, valamint az olasz egészségügyi minisztérium által hozták meg. Az egyes európai és külföldi helyekről visszatérő utazók kötelező ellenőrzésére vonatkozó rendeletet hoztak meg, amely óvatos indulást javasol, hogy a Costa utasai biztonságban élvezhessék a hajózást.

A fent említett két hajó újraindulását a hajótársaság megerősítette, így a Costa Deliziosa szeptember 6-án, 13-án, 20-án és 27-én, a Cosata Diadema pedig szeptember 19-én fogja újra szelni a hullámokat. Costa továbbra is szorosan együttműködik az állam hatóságaival, az olasz régiókkal, a helyi intézményekkel, az egészségügyi hatóságokkal, a kikötői parancsnoki hivatalokkal, a kikötőkkel és terminálokkal, valamint a RINA-val, hogy biztosítsa az új rendeletek megfelelő, a szabályok zökkenőmentes és jól szervezett betartását, amelyeket a Bizottság jóváhagyott.

A Costa Hajótársaság azt is megerősítette, hogy a szünetet 2020 szeptember 30-ig meghosszabbítják az összes többi hajóút esetén, kivéve a Costa Deliziosa és Costa Diadema fent említett indulásait. Costa tájékoztatni fogja az érintett utasokat és utazási irodákat.

A Costa szeptember 6-tól kezdve hajóútjainak felelősségteljes és biztonságos folytatására törekszik. A Costa továbbra is fáradhatatlanul figyelemmel kíséri a folyamatosan alakuló járványügyi helyzetet. A társaság reméli, hogy októbertől kezdve a helyzet lehetővé teszi, hogy más nemzetiségű utasok is hajózhassanak a Costa hajóinak fedélzetén.

A lehető legjobb nyaralási élmény fenntartása érdekében, az utasok, a személyzet és a helyi lakosok védelme érdekében a Costa Cruises a flotta számára kidolgozta a Costa biztonsági protokollt, beleértve az új üzemeltetési eljárásokat. Az új szabályzatot V.I.H.T.A.L.I. által koordinált, független közegészségügyi tudományos szakértőkből álló testület támogatja. A protokoll folyamatosan frissülni fog a COVID-19 okozta fennálló helyzet alakulása függvényében.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen