Portofino - Olaszország - Costa Hajótársaság - hajosutak.com

A Costa Hajótársaság vezetett partikirándulásai

A Costa az eddigi leghosszabb kirándulásokat kínálja utasai számára, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben magukba szívhassák a helyi légkör hangulatát, felfedezzék a kevéssé ismert útvonalakat, és élvezhessék a rejtett szépségeket.

Több mint 300 partikirándulás áll rendelkezésre, hogy minél jobban gazdagítsák hajóútjuk élményét, teljes biztonságban.

Hosszabb partikirándulások, mint valaha:

Az utason a Costánál férhetnek hozzá a leghosszabb kirándulásokhoz: minden kikötőben egész napot tölthetnek, hogy élvezhessék az egyes helyek hangulatát és a környék tipikus varázsát.

Például:

 • Hosszabb kirándulás Ibizán: kiruccanás Formentera szigetére: a hosszabb ibizai kirándulásnak köszönhetően exkluzív túrában is részese lehet az utasoknak Formentera szigetére: a legszebb és a legkisebb szigetre a Baleár-tengere, amely csupán néhány percnyi hajóútra van Ibizától. Formentrea az Unesco Világörökség része.
 • Hosszabb kirándulás Nápolyban: Amalfi és Sorrento: A nápolyi kirándulások meghosszabbításával az utasok felfedezhetik a híres Amalfi part fehér meredek szikláin elterülő szépségeket és Sorrrento varázsát.

Rejtett kincsek:

Hogy a túrák még különlegesebbek legyenek, új és kevéssé ismert útvonalakat kínálnak, rejtett drágakövekkel, amelyeket a magányos utazók nem fedezhetnének fel.

Mindezt a Costa szervezi, hogy biztosítsa az utasok számára a kényelmet, így nem kell semmire gondolnia.

Példák:

 • Nápolyi kirándulás: a város szívében az utasok különleges kulináris élményben vehetnek részt, és megtanulhatják a pizzakészítés csínját-bínját.
 • Savonai kirándulás: az utasok ellátogathatnak a híres Barolo borvidékre, emellett felfedezhetik a környék híres szarvasgomba lelőhelyeit.

A biztonság mindenek felett:

Az ügyfelek biztonságának és nyugalmának garantálása érdekében a következő intézkedéseket dolgozták ki:

Új eljárások, amelyek korlátozzák a kiránduló csoportok méretét, illetve egyszer használatos fejhallgatók használatát vezették be.

Az idegenvezetőket minden kirándulással előtt tesztelik, és természetesen mindig maszkot viselnek!

A buszok biztonsága, azaz: csökkentett kapacitással való működés, a kötelező távolságtartás biztosítása és a rendszeres fertőtlenítés garantálása minden használat után.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen