Disney Magic - Disney Hajótársaság - hajosutak.com

A Disney Cruises fedélzetén kötelező lesz a maszkviselés a Brit-szigeteki hajóútjain

A Disney Cruise Line kötelezővé teszi a maszkviselést a fedélzeten a 11 éves vagy annál idősebb utasok számára az Egyesült Királyság körüli hajóutak esetében a  nyár folyamán a Disney Magic fedélzetén, a társaság a honlapján közzétett legújabb iránymutatások szerint.

“Minden utasnak (11 éves vagy annál idősebb) és a személyzet tagjának maszkot kell hordania, beleértve azokat is, akik COVID-19 oltást kaptak” – közölte a társaság. “Kérjük, vigye magával saját maszkját és viselje mindig, kivéve étkezés, úszás közben. Ideiglenesen eltávolíthatja a maszkját, miközben aktívan eszik, iszik vagy kültéren fényképet készít, viszont minden esetben be kell tartania a kötelező távolságtartást. “

A Disney elmondta, hogy azt javasolja, hogy a 3-10 éves gyermekek is viseljenek maszkot.

Ami az oltásokat illeti, a hajótársaság előírja, hogy a 18 éves és idősebb utasokat be kell oltani a COVID-19 ellen az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának meghatározása szerint.

A Magic, a Disney állítása szerint csökkent kapacitással is működik majd, de a vállalat nem adott meg további számokat.

Az utasoknak napi egészségügyi kérdőívet kell kitölteniük a Disney Cruise Line Navigator alkalmazáson keresztül. Minden nap az utas okostelefonján lévő alkalmazáson keresztül értesítést és linket kapnak az egészségügyi kérdőív kitöltéséhez.

Minden utasnak és a legénységnek tagjainak napi testhőmérséklet-ellenőrzésre van előírva. A személyzet az ebédlő bejáratánál fog állomásozni, hogy megmérje az utasok hőmérsékletét. A 38 ° C-nál magasabb testhőmérsékletű utasokat a fedélzeti orvosi központba irányítják.

A Disney táblákat és matricákat is telepített, amelyek segítenek az utasoknak jobban eligazodni a közös helyiségekben, így kényelmesen be tudják tartani a kötelező távolságtartást. Ezen túlmenően, ahol nehéz lehet a fizikai távolságtartási irányelvek betartása, az 1998-ban épített hajóhoz fizikai akadályokat, például plexit adtak.

Végül a vállalat közölte, hogy több kézfertőtlenítő állomást helyeztek el az egész hajón, és több fertőtlenítést fognak végrehajtani, különös figyelmet fordítva az olyan közösen használt területekre, mint például a kapaszkodók, kilincsek és lift gombjai; ifjúsági terek, étkezők és egyéb közös helyiségek. Ezen felül minden vendégtéren éjszakánként mélytisztítást végeznek.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen