Tetőterasz - Celebrity Summit - Celebrity hajótársaság - hajosutak.com

A Film íze a Celebrity hajótársaságnál egészen mást jelent

A Celebrity hajótársaság  három hajóján is kialakított egy teljesen új szórakozási lehetőséget, mely a „Taste of Film”, “A Film íze” nevet kapta.

A Celebrity hajótársaság a kulturális filmek mellé többfogásos kóstoló menüt szolgál fel a „Taste of Film” program keretén belül a tetőteraszon, az újonnan kialakított szabadtéri lounge-ban, ahol nagy képernyőn és fotelekben vagy akár árnyékos pihenőkben élvezhetik a filmet.

A tematikus film és hozzákötődő vacsora 2015. decemberben debütált a Celebrity Infinity hajón, majd 2016. márciusban a Celebrity Summit, májusban pedig a Celebrity Millennium hajókon. A „Taste of Film” élmény egy személynek 10USD körüli összegbe kerül.

Az első film, amelyet vetítettek, a “The Hundred-Foot Journey,” (magyar címe: Az élet ízei), mely egy francia kis város két éttermének a harcáról szól: egy Michelin-csillagos francia és egy egyszerűbb indiai étterem. A film által megihletve létrehoztak egy menüt, amelyet a Celebrity hajótársaság vendéglátásért (étele és italok) felelős igazgatója, Cornelius Gallagher fejlesztett ki.  Az utasok a film cselekményét olyan indiai ételekkel követhetik nyomon, mint a ropogós garnéla tamarinddal vagy Bombay marhafilé mangólével.  A francia konyhát reprezentálja a  szarvasgombás rizottó, a tengeri kagyló üveges póréhagymával és portói borral, melyet a Valrhona csokoládétorta egészít ki édes Chantilly vaníliával.

„Megebédeltünk a film alatt, amely azt hangsúlyozza, hogy az ételnek “embereket összehozó” ereje van, és emlékeket idéz fel” – mondja Gallagher.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen