Freedom of the Seas - hajosutak.com

A Freedom of the Seas tengerjáró izgalmas felújítása

A Royal Caribbean hajótársaság több mint egy milliárd dolláros flottamodernizációs programjának keretein belül felújítja a Freedom of the Seas tengerjárót.

Ennek a lépésnek köszönhetően, többek között két új vízi csúszda, egy újra gondolt, karibi témájú medence szint, valamint új éttermek, bárok várnak majd az utasokra.

Szabadtéri feltöltődés

A medence szint egy teljes átalakításnak köszönhetően igazi karibi hangulatot sugárzó közösségi hellyé válik. Több szék, napozó- és függőágy lesz. Egy kaszinó, valamint a Royal Caribbean társaság új bárja, a The Lime & Coconut is helyet kap. A háromszintes bár élőzenét, számtalan koktélt kínál.

A közelben lesz Splashaway Bay egy izgalmas kalandpark, ami tökéletes szórakozást nyújt a gyerekek számára.

A felnőttek számára kialakított Solarium részben, a felújításnak hála még modernebb módon élvezhetik majd a pihentető, relaxáló szolgáltatásokat.

freedom of the seas - hajosutak.com

Étkeztetés

Még több étterem és bár kap majd helyet a Freedom of the Seas fedélzetén. Például a társaság népszerű, ázsiai étterme, az Izumi Hibachi & Sushi. A hajón jelenleg is elérhető Giovanni’s Italian Kitchen olasz étterme átszervezés alá kerül. Ennek köszönhetően az első olyan étteremmé válik a Royal Caribbean társaságnál, ahol saját pizzasütő kemencében készítik el rendelésre a friss, ropogós pizzákat, pitéket.

A tengerjáró fedélzetén újdonságnak fog számítani a Playmakers Sports Bar & Arcade, valamint az El Loco Fresh, ahol a specialitás mi más lehetne, mint a tequila?

Családi szórakozás

A hajón elérhető lesz egy újabb kalandos, szórakoztató játék, mely a Clash for the Crystal City névre hallgató lézerharc.

A csecsemők, kisgyerekek és tinédzserek számára létrehozott Adventure Oceans helyszínei szintén átalakulnak. Új területek is helyet kapnak majd itt. A Play Place, ahol a gyermekek megfelelő gondolkodásának elősegítése a cél. A Workshop, ahol a művészet, tudomány és technológia világa tárul fel a kicsik előtt. Az Arena, ahol az aktivitásé lesz a főszerep. A Hangout a pihenésről és önfeledt játékról szól. A csecsemők és 3-5 éves gyerekek számára Az Adventure Ocean Babies és Adventure Ocean Junior a tökéletes választás. A tinédzserek szintén új helyszíneket próbálhatnak majd ki, például egy privát kültéri fedélzeti részt.

A felújított Freedom of the Seas 2020 márciusától válik majd elérhetővé az utasok számára. Első útja San Juanból indul majd, s egy hét éjszakás hajóút során fedezhetik fel a dél-karibi szigetvilág mesés helyszíneit.

Bővebben a felújításról

A program keretein belül az Independence of the Seas és a Mariner of the Seas tengerjárók már modernebb formában várják az utazókat. Az utóbbi hajó elnyerte a Legjobb Hajófelújítás díjat a Cruise Critic 2018-as Editors’ Picks Awards-on, ahol az oldal szerkesztői dönthettek a rangsort illetően.

Novemberben az Oasis of the Seas tér vissza megújulva. Az Oasis osztályba tartozó Allure of the Seas 2020 március 15-től május 10-ig kerül be a szárazdokkba, felújítás végett.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen