A legérdekesebb üzletek a tengeren

A modern tengerjáró hajók a vásárlás szerelmeseinek is kedveznek, hiszen a vámmentes ajándéktárgyak mellett világszinten ismert márkaboltokkal is találkozhatunk a fedélzeten. A hajókon megtalálható kiskereskedelmi boltok között a legkülönlegesebb és legérdekesebb üzleteket szedtük össze.

Sea of Flowers – AIDA

Sea of Flowers - AIDA Hajótársaság - hajosutak.com

Az AIDA Cruises hajóinak fedélzetén egy pompás virágüzlet is megtalálható. A Sea of Flowers üzletnek saját virágkötő csapata van, akik bármilyen alkalomra, például romantikus vacsorákra és születésnapokra is elkészítik a virágcsokrokat és díszeket. Az üzlet tengeri és szezonális cikkeket, valamint dekorációs tárgyakat is forgalmaz.

Bibbidi Bobbidi Boutique – Disney

Bibbidi Bobbidi Boutique - Disney Cruise Line - hajosutak.com

A Bibbidi Bobbidi Boutique átalakítós élményeket árul a Disney hajókon.

A foglalkozás során a gyerekek átalakulhatnak kedvenc karaktereikké –  hercegnőkké, lovagokká, kalózokká vagy akár a Csillagok háborúja szereplőivé is. A folyamat magában foglalja a frizura elkészítését, a jelmezválasztást, a sminket és egyebeket.

Build-A-Bear Workshop At Sea – Carnival

Build-A-Bear Workshop At Sea - Carnival Hajótársaság - hajosutak.com

A Carnival Hajótársaság Build-A-Bear Workshop at Sea programján az utasok saját, személyre szabott plüss macikat készíthetnek. A macik minden formában és méterben megtalálhatók, illetve más állatfigurákat is készíthetünk, például kutyákat, nyuszikat, cápákat, cicákat és még sok mást. Az utasok ruhákat és kiegészítőket is választhatnak új barátaik számára.

Star Pier – Allure of the Seas

Star Pier - Allure of the Seas - Royal Caribbean - hajosutak.com

A Star Pier közösségi programmal keveri össze a vásárlást és a szórakozást a Royal Caribbean Allure of the Seas hajóján. Az üzletet a tinédzserekre összpontosítva tervezték, DJ-standdal és Wii játékterülettel. Az eladó termékek között megtalálhatók a ruházati cikkek, kiegészítők és az elektronikus játékok.

iLounge – Celebrity

iLounge - Celebrity Cruises - hajosutak.com

2010-ben a Celebrity Cruises bemutatta az iLounge-t – az első hivatalos Apple-szaküzletet a tengeren. A hajótársaság szerint az üzlet számos adó- és vámmentes Apple-terméket kínál. A Celebrity iLounge internetkávézóként is működik, ahol a vendégek az Apple készülékein használhatják az internetet.

The Bake Shop – Norwegian

The Bake Shop - Norwegian Cruise Line - hajosutak.com

Macaronok, muffinok, sütik, csokoládé praliné és még sok más. A Bake Shop a legtökéletesebb hely az édesszájúak számára. Az üzlet termékeinek többsége az Atrium Café-ban is elérhető, néhány Norwegian Cruise Line hajón.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/24115-interesting-shops.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen