A legjobb dolgok a Norwegian Prima hajón (2.)

A Norwegian Cruise Line társaság legújabb hajója, a Prima fedélzetén megálmodott szórakozási lehetőségek következő 5 elemét mutatjuk be önöknek. A hajó a társaság első Prima osztályú tengerjárója, a későbbi 6 hajós osztályból. A Prima 2022-es nyári első útja során magasabb szintre emelt élményekkel várja majd 3300 vendégét.

Virtuális játékok a fedélzeten

A hajó virtuális játék komplexuma a ’The Galaxy Pavilion’ 14 különböző élményt és lehetőséget kínál a vendégek számára.

A lehetőségek között találunk 4 elképesztően realisztikus szimulátor játékot, melyek csak a Prima fedélzetén lesznek majd elérhetőek és 2 szabadulószobát, valamint a tengeri utazások egyetlen Topgolf Swing virtuális golf játékát is, ahol egyszerre többen is kipróbálhatják magukat ebben a nagyszerű sportban.

A ’Bullseye’

A Prima fedélzetén debütál majd a ’Bullseye’ tengeri darts klub, amely minden korosztály számára felejthetetlen élményt nyújt majd exkluzív kialakításával és hightech rendszerével, mely a pillanat tört része alatt számolja ki a játékosok által dobott értékeket és azonnal visszanézhető visszajátszásokat nyújt majd, akár egy igazi versenyen!

Minigolf

A Norwegian Prima fedélzetén debütál ugyancsak a ’Tee Time’, amely az eddig ismert klasszikus minigolf pályák újragondolt, interaktívabbá tett változata. A Las Vegas stílusában megálmodott és létrehozott pálya egyedi élményt nyújt minden vendégnek és emellett értékes nyereményekkel is kecsegtet.

Beach Club – csak felnőttek részére

A ’Vibe Beach Club’, a Norwegian Prima csak felnőttek előtt nyitva álló részlege, ahol a nyugalom magasabb szintekre lép a kiszolgálásnak és a dedikált külön bejáratú bárnak köszönhetően. Itt minden felnőtt vendég megtalálhatja azt a nyugalmat és egyensúlyt amiért jött és kedvére kikapcsolódhat.

Karib-tengeri hajóút az NCL Prima fedélzetén:

Indulási dátum: 2023. 01. 22 – 7 éj

Részletes útvonal: Port Canaveral – tengeren – Cozumel – Costa Maya – Georgetown – tengeren – Great Stirrup Cay – Port Canaveral

Ellátás: teljes ellátás

Részvételi díjak:

Belső kabinban: 1.001 EUR/fő (kb. 360.360 Ft/fő)

Ablakos kabinban: 1.218 EUR/fő (kb. 438.480 Ft/fő)

Balkonos kabinban: 1.470 EUR/fő (kb. 529.200 Ft/fő)

Az ár tartalmazza:

a hajóutat a kiválasztott kabinkategóriában. szállást a hajóúton, teljes ellátást (reggeli + reggeli italok, ebéd és vacsora), kikötői illetékeket, a fedélzeti szolgáltatások és létesítmények használatának nagy részét pl.: medencék, napozóágyak, fitnesz terem használata, színház), csomaghordást a hajóra történő ki-és beszálláskor, folyamatos tájékoztatást az esetleges változtatásokról irodánktól.

Az ár nem tartalmazza:

A kikötőbe való ki- és hazajutást, az italfogyasztást, borravalót, mely jelenleg 16 USD/ fő/ éj, személyes kiadásokat (pl.: Internet, mini bár, a SPA és wellness szolgáltatások, fakultatív kirándulások), orvosi ellátást a hajón (de tudunk kötni hozzá biztosítást, így az esetleges kezelés árát a biztosító visszatéríti),  biztosításokat, vízum költséget.

  Küldje el ajánlatkérését!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Kabintípus*


  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen
  ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

   A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

   Adatvédelmi tájékoztató

   Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
   igen

   Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
   igen