A legjobb pizzériák a tengeren

A pizzériák egyre fontosabb étteremtípusoknak tekinthetőek a hajók fedélzetén. Nézzük, melyek a legjobb pizzázók a tengeren:

Sorrento’s – Royal Caribbean

Sorrentos - Royal Caribbean - hajosutak.com

Az ingyenes Sorrento’s a Royal Caribbean legújabb hajóosztályainak slágere. A hajótársaság szerint a pizzéria autentikus New York-i pizzát szolgál fel, kombinálva a klasszikus lehetőségeket – például a sima sajtot és a Margherita-t – különlegesekkel, például a BBQ-val átitatott Caribbean Dream pizzával.

Pummid’Oro – Costa Cruises

Pummidoro - Costa Cruises - hajosutak.com

Costa Crociere sajátos pizzériája, a Pummid’Oro a flotta legtöbb hajóján elérhető. Olasz eredetét kihasználva a hajótársaság az éttermet az észak-olaszországi Pollenzo Gasztronómiai Tudományegyetemmel együttműködésben alakította ki.

Pizzeria del Capitano – Carnival Cruises

Pizzeria del Capitno - Carnival Cruises - hajosutak.com

A Carnival Cruises Pizzeria del Capitano étterme a nap 24 órájában nyitva tart, és az ittfogyasztást a hajóút ára már tartalmazza. A helyszínen kézzel készített pizzát szolgálnak fel, amelyet olasz lisztből és különleges mozzarellából készítenek. Az opciók között szerepel a Margherita, a Funghi, a Prosciutto, a Pepperoni és a Quattro Formaggi. Néhány Carnival hajón megtalálható a Pizza Pirate, egy hasonló pizzázó is.

Alfredo’s Pizzeria – Princess Cruises

Alfredos Pizza - Princess Cruises - hajosutak.com

A Princess Cruises Alfredo Pizzériájában a pizzákat egyedi módon szakácsok készítik el megrendelésre nyitott konyhákban. Közvetlenül a sütőből szolgálják fel, speciális sörökkel és válogatott borokkal fogyaszthatjuk.

New York Pizza – Holland America Line

New York Pizza - HAL - hajosutak.com

Öt Holland America hajón megtalálható New York Pizza-ban öt különböző pizza közül választhat, amelyek New York híres városrészéről kaptak nevüket. A medence fedélzetére néző étteremben kiváló minőségű pizzákat szolgálnak fel, amelyek friss alapanyagokból készülnek.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/24113-8-cruise-ship-signature-pizzerias.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen