A legjobb vidámparkok a fedélzeten

Már nagyon sok olyan tengerjáró hajó megtalálható, amely fedélzetén olyan vidámparkok helyezkednek el, amelyek könnyedén versenybe szállhatnának a klasszikus értelemben vett szárazföldi vidámparkokkal. A nagy hajótársaságok közül főleg a Royal Caribbean és a Carnival Crusises azok, akik komoly szinten elkezdtek valódi adrenalin lökettel bíró élményparkokat kialakítani fedélzetükön.

Vajon melyik a TOP 10 legjobb vidámpark a tengeren?

BOLT: hullámvasút a tenger felett – Carnival Hajótársaság

A BOLT a Carnival Mardi Gras hajóján debütált. A teljesen elektromos hullámvasút az első a tengeren, amelynek a szabadtéri pályarésze a hajó fölé van felfüggesztve.

Go-Kartok – Norwegian Cruise Line

Go-Kart - Norwegian Cruise Line - hajosutak.com

Jelenleg három NCL hajón található Go-Kart pálya a legfelső fedélzeten. A pályák (Speedway) a Norwegian Encore, a Norwegian Joy és a Norwegian Bliss fedélzetén lettek eddig kialakítva. Az egyszerre tíz versenyző befogadására alkalmas pályákon teljesen elektromos gokartok vannak, amelyek körülbelül 50 km / h sebességet képesek elérni.

Carousel – Royal Caribbean

Carousel - Harmony of the Seas - Royal Caribbean - hajosutak.com

Minden Oasis osztályú hajón elérhető Carousel, amely a Boardwalk szomszédságában helyezkedik el ezeken a hajókon. A Royal Caribbean szerint ezek a hagyományos körhinták egyenesen a gyermekkorba repítenek vissza.

Sportplex – MSC Hajótársaság

Sportsplex - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

A Sportplex egy többfunkciós helyszín, amely megtalálható az MSC Meraviglia Class hajóin. A sportpálya mellett a területen bowlingpálya, videojáték és F1-szimulátorok is vannak.

Esténként a sportpálya partihelyszínné alakul át.

Studio B – Royal Caribbean

Stidio B - Royal Caribbean - hajosutak.com

A Studio B a Royal Caribbean International hajóinak jégpályája. Napközben az utasok itt tesztelhetik korcsolya tudásukat, éjjel pedig a pálya átalakul a világszínvonalú profi korcsolyázók előadásainak helyszínévé.

Lézerharc pálya – Norwegian

Lézerharc pálya - NCL - hajosutak.com

A Norwegian Cruise Line 2017-ben a norvég Joy-val mutatta be a tengeri Laser Tag arénákat. A látványosság két másik hajón is elérhető – köztük az új norvég Encore fedélzetén, amelynek kibővített szabadtéri sci-fi tematikájú része is van.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/24111-onboard-amusement-parks.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen