Norwegian Encore - NCL Hajótársaság - hajosutak.com

A Norwegian Encore utolsó alkalommal hagyta el a hajógyárat

Az NCL negyedik és egyben utolsó Breakaway-Plusz osztályú hajója, a Norwegian Encore szeptember 30-án indult el a németországi Meyer Werft hajógyárból.

„Ma egy hatalmas mérföldkövet ünnepelhetünk meg a hajókészítés történelmében” – mondta Andy Stuart, a Norwegian Cruise Line elnöke és vezérigazgatója.

A Norwegian Encore-t a hollandiai Eemshaven kikötőjében fogják tesztelni, amikor is különböző tengeri próbákat fognak rajta végrehajtani, mielőtt október 30-án átadják a Norwegian Cruise Line-nak. A hajó névadó ceremóniája 2019. november 21-én volt Miamiban és keresztanyja Kelly Clarkson.

A fedélzeten a társaság leghosszabb gokart versenypályája, egy Atlantisz-témájú kültéri lézerharc aréna, egy 10.000 négyzetméteres virtuális valóság terem, a “Kinky Boots” musical teljes produkciója egyenesen a Broadwayről, és a Scarpetta étteremlánc első tengeri étterme kap helyet. A hajó teljesen műanyagpalack mentes lesz a környezetvédelem jegyében.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen