Norwegian Gem - NCL hajótársaság - hajosutak.com

A Norwegian hajótársaság újabb díjat zsebelt be

AZ NCL HAJÓTÁRSASÁG ÚJABB DÍJAT ZSEBELT BE

2015 szeptemberében tartották a 22. World Travel Awards díjátadást, ahol a világ minden tájáról érkezett több ezer utazási és turisztikai szakember értékelte a kiváló turisztikai termékeket és szolgáltatásokat.

Az Norwegian hajótársaság immáron a nyolcadik egymást követő évben nyerte el az „Európa vezető hajótársasága” c. díjat, valamint a harmadik egymást követő évben nyerte el a „ Karib-tenger vezető hajótársasága”c. díjat.

„El vagyunk ragadtatva, hogy ismét az a megtisztelés ért minket, hogy 2 díjat is nyerhettünk, melyeket természetesen köszönünk az összes szakembernek és utasnak, akik ránk szavaztak.”- mondta Andy Stuart az NCL elnök- vezérigazgatója.

„Nagyon büszkék vagyunk erre a hihetetlen eredményre, ami annak a bizonyítéka, hogy elkötelezettségünk a kiváló flotta kialakítása iránt rendületlen, valamint a személyzet minden egyes tagja arra törekszik, hogy az utasok a hajóút végén egy kiemelkedő nyaralási élménnyel távozzanak.”

A NORWEGIAN HAJÓTÁRSASÁG RÖVID BEMUTATKOZÓJA

Norwegian Cruise Line (NCL) – hajótársaság főhadiszállása Floridában, Miami városában található.Itt kezdte a működését is 1966-ban, de akkor még Norwegian Caribbean Line néven, mely jelenleg a Star Cruises hajótársaság tulajdonában van.

A hajótársaság az úgynevezett Freestyle Cruising, mai nevén Free at Sea hajóztatás, azaz a kötöttségek nélküli utazás terén lett ismert. Mit is jelent ez: az étkezések időpontjaival kapcsolatban nincsenek kötelezően előírt szabályok, illetve nem teszik kötelezővé, hogy elegáns ruhában jelenjenek meg az étkezéseknél az utasok. A hajó fedélzetén tartózkodó vendégek a hajóút teljes időtartama alatt akkor és ott ehetnek és ihatnak, ahol jól esik. A kötetlen utazási feltételek és a szabad választás lehetősége kényelmesebb, komfortosabb kikapcsolódást tud biztosítani, amihez egy tökéletesen kidolgozott modern technika párosul.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen