A Norwegian Spirit új főkikötője Athén lesz - hajosutak.com

A Norwegian Spirit új útvonalakat kínál a mediterrán térségben

2020 április 19-től a Norwegian Spirit 7 éjszakás hajóutakat fog kínálni a görög szigetek, Törökország és Izrael érintésével, egészen 2020. november 8-ig.

Az izgalmas városokban gazdag útvonalakban találhatóak hosszított kikötések is, melyek során több idő jut egy-egy különleges hely felfedezésére. Megismerheti Rodosz, Mükonosz, Szantorini, Korfu, Kusadasi, Isztambul, Ahsdod, Haifa, Izrael, Limassol csodás helyszíneit.

Két új kikötő is megjelenik a kínálatban: a görög Patmos és Volos.

„Európa a legfontosabb térség a nemzetközi utasok számára, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a megújult Norwegian Spirit az első, szárazdokk utáni szezonját ebben az igazán fontos és népszerű régióban töltheti. A World Travel Awards (turisztikai szolgáltatásokat végző cégek és turisztikai célpontok díjazására jött létre) 12 egymást követő alkalommal díjazta márkánkat, mint „Európa vezető hajótársasága”. Ezek után még nagyobb örömmel nyújtunk több nagyszerű útvonalat is Európa térségében, lehetővé téve azt, hogy egyetlen út során több kikötővárost is felfedezhessenek.” – mondta Harry Sommer, az NCL elnök-vezérigazgatója.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen