A P&O téli szezonja - hajosutak.com

A P&O bejelentette a 2020/2021-es téli programját

Egy vadonatúj, hét éjszakás Dubai és Arab-öböl útvonal, több éjszakai tartózkodás a kikötőben és egy új, 65 éjszakás karibi és dél-amerikai Grand Tour szolgáltatás, amelyet a P&O Cruises téli 2020/2021 program részeként tárt fel a nagyközönség számára.

Dubaiból indulva az Oceana hajó két különböző Arab-öböl útvonalat fog megtenni, beleértve a Dohát és Katart 2020 októberétől 2021 márciusáig. A kikötési pontok közé tartozik Manama, Bahrein, Sir Bani Yas-sziget, Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek, Muscat és Omán.

Az új, 65 éjszakás Karibi és Dél-Amerika kalandhajózás 2021. január 6-án Southamptonból indul, az Aurora fedélzetén.

Az út teljes Panama-csatornán való átkelést tartalmaz, éjszakai tartózkodást Rio de Janeiroban, Montevideoban, Santiagoban (San Antonio-ból) és Limában (a Callao-ból), valamint késő esti tartózkodást St. Kitts-en, Barbadoson és Fuerte Amadorban (Panamában).

A Cruise Critic felfedte, hogy a hajótársaság soron következő új hajója – az 5200 utas befogadására képes Iona – Spanyolország, Portugália, Kanári-szigetek és észak-európai útvonalak keverékét fogja véghezvinni a téli időszakban.

P&O Cruises elnöke, Paul Ludlow azt mondta: “Örömmel fogadtuk az első Dubai és az Arab-öbölbeli utazás után vendégeink pozitív visszajelzéseit, így az Oceana most hét éjszakás hajóutakat fog kínálni a harmadik szezonban a régióban.

„Még soha nem ajánlottunk utasaink számára ilyen változatos és értékes utazásokat a téli időszakban. Ezen a télen 2020 és 2021 derekán rengeteg útvonal közül lehet választani, legyen az Iona első útja Southamptonból, ikonikus Észak-európai városokban való kalandozás, vagy Dél-Amerika felfedezése az Aurora Grand Tour-ján.”

P&O 2020/2021 téli karibi útjai

A Britannia és az Azura továbbra is 7 és 14 éjszakás Karib-szigeteki utakat kínál majd 2020 októbere és 2021 márciusa között repülőutakkal összekötve, míg a Ventura és az Aurora három repülés nélküli hajóutat kínál Southamptonból, amelyek 2020 novemberében és 2021 januárjában és februárjában indulnak.

A Britannia az „ABC” szigetekre (Aruba, Bonaire és Curacao) fog összpontosítani, emellett ki fog kötni, St. Lucia és Antigua szigetén, mialatt az Azura a Karib-tenger keleti térségére tervez utakat, olyan kikötők érintésével, mint Grand Turk, St. Kitts, Grenada és Tortola.

Az Arcadia egy 99 éjszakás világkörüli utazást fog kínálni, amely 2021. január 3-án Southamptonból indul, és éjszakai tartózkodással Sydney-ben, San Franciscóban, Hongkongban, Aucklandban és Szingapúrban.

Forrás:

https://www.cruisecritic.co.uk/news/3834/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen