A Port Coral építése a Karib-tengeren - hajosutak.com

A Port Coral építése a Karib-tengeren

Stake Bank Enterprise Limited bejelentette, hogy több óriás tengerjáró hajó befogadására alkalmas kikötőt építésébe fogott Belize-ben. A Port Coral várhatóan 2022. első negyedévében fog elkészülni, és a kikötő a világ 4 legnagyobb hajóját is képes lesz befogadni. A kikötő jelentősége, hogy új vonzó desztinációként csatlakozna a nyugat-karibi útvonalakhoz.

A Stake Bank szigetén található létesítményt kikötőként való üzemeltetés szempontjából teljes mértékben jóváhagyták. A sziget a Port Coral nevet kapta.

Az Intercoastal Marine, amely főhadiszállása Chilében és Panamában van, bizonyult nyertesnek a pályázati elbírálás során, és  hivatalosan leszerződött a kikötő építésére. A vállalat jól ismert számos hatalmas víz feletti móló sikeres megépítéséről.

A hír történelmi napot jelent Belize, és különösen Belize City számára. A Stake Bank Enterprise Limited tisztviselői elmondták, hogy nagyon izgatottak amiatt, hogy Belize-ben vihetik véghez ezt a hatalmas beruházást. A projekt során sok munkahelyet hoztak létre a helyiek számára is.

Jelenleg nagy épületek, hatalmas úszómedence, és pláza építése, valamint  földmunkálatok folynak, több száz belizi alkalmazottal.

Forrás:

https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/24460-port-coral-construction-is-underway-for-new-state-of-the-art-cruise-facility-in-belize.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen