Grand Princess - Princess Cruises - hajosutak.com

A Princess Cruises felfedte a 2021-es európai szezonját – három hajó az Egyesült Királyságban

Princess Cruises nemrég felfedte a 2021-es, eddigi leghosszabb szezonját, amely során három, Ocean Medallion szolgáltatással rendelkező hajó székhelye lesz Southamptonban, és kettő további hajóé Európában, április és november között.

A Grand Princess, az Island Princess és a Crown Princess indulási kikötője az Egyesült Királyságban lesz, és öt, vadonatúj útvonalon fognak hajózni Southamptonból.

A Princess Cruises tervei szerint a hajótársaság 2020-ban már a legtöbb hajóval fog rendelkezni az európai térségben, és öt hajóból háromnak a székhelye az Egyesült Királyságban lesz.

A Hajótársaság 2020 nyarán Southamptonban fogja elhelyezni az Island Princess-t, a Crown Princess-t és a Regal Princess-t a nyári szezonra, és 1.4 millió éjszakát fog kínálni, amely 30%-os növekedést jelent 2019-hez képest.

2021-ben a Princess, a két legújabb hajóját fogja szintén elhelyezni: a 3.660 utas befogadású Sky Princesst-t és az Enchanted Princess-t, amely 2020 júniusában fog debütálni Sputhamptonban.

Tony Roberts , a Princess Cruises európai és egyesült királysági alelnöke elmondta: „Európa továbbra is egyre meghatározóbbá válik az Egyesült Királyságból induló utasainak, és örülünk, hogy a történelem leghosszabb szezonját tudjuk prezentálni. Nagyobb választékot kínálunk mint valaha, és az utasok olyan, fantasztikus úti célok széles kínálatából tudnak meríteni, amelyek szinte a küszöbünkről indulnak.”

“Öt, európai székhellyel rendelkező MedallionClass hajó, köztük legújabb hajóink, a Sky Princess és az Enchanted Princess, tanúbizonyságot tesz a Princess Cruises azon elkötelezettségéről, hogy új élményeket, prémium szolgáltatásokat és rengeteg üdülési lehetőséget szeretne kínálni az utasoknak.”

Southamptoni indulás

A 2600 utas befogadására képes Grand Princess a leghosszabb útvonalat kínálja az utasok számára, amely érinti a Földközi-tengert, Észak-Európát, Kanadát és New Englandet, és amely 2021 áprilisától novemberig fog tartani.

A 2600 utaskapacitással rendelkező Island Princess Southamptonból fog kihajózni 2021 júniusától októberig, Észak-Európa és Földközi-tenger útvonalakkal. A 3080 utasos Crown Princess áprilistól októberig fog hajózni a Brit-szigeteken, 14 útvonallal, olyan kikötők érintésével, mint Dublin és Edinburgh.

 Az új, Southamptonból induló útvonalak a következők:

Grand Princess:

 • 24 éjszakás hajóút, amely érinti a következőket: Kanada, New England, Boston, Bar Harbour, Halifax, Sydney, Quebec, Saguenay, Charlottetown és St. John’s (Újfundland).
 • 6 napos hajóút májusban indulva Guernsey, La Rochelle és Bilbao kikötésekkel.
 • 8 napos skandináviai hajóút Kristiansand, Aarhus, Koppenhága, Götheborg és Oslo érintésével.

Island Princess:

 • 10 napos „Oktoberfest Európa fővárosai” útvonal Hamburg, Göteborg, Koppenhága, Oslo, Rotterdam, és Zeebrugge állomásokkal.
 • Egy 24 napos „Nagy európai felfedezés” Portugália, Spanyolország, Olaszország, Görögország, Törökország, Izrael és Málta kikötésekkel.

Sky Princess:

 • A hajó székhelye Koppenhágában lesz, és áprilistól szeptemberig Skandinávia és Oroszország mesés kikötővárosait fogja meglátogatni, Szentpétervárat is beleértve.

Enchanted Princess:

 • Az Enchanted Princess áprilistól októberig a Földközi-tengeren fogja szelni a hullámokat, Rómából, Athénból és Barcelonából indulva.

Az összes, 2021-ben induló hajóútjai 2019. augusztus 14-én kerülnek értékesítésre. A Princess Elite tagjai 2019. augusztus 13-tól 9 órától tudnak foglalni.

OceanMedallion technológia

Az összes, európai székhelyű hajó OceanMedallion technológiával lesz ellátva. Az OceanMedallion lényegében egy ingyenes, hordható, chip-méretű lemez, amely tartalmazza az utas személyes adatait. A technológia lehetővé teszi, hogy személyre szabott szolgáltatásban részesüljenek az utasok, illetve hogy kabinjuk ajtaját ennek segítségével nyithassák és zárják be, valamint megoldható vele a fizetés, például a boltokban és a spa-ban.

2020-ban további 6 hajón is megtalálható lesz az OceanMedallion technológia.

A Medallion mobiltelefonos applikációkkal van összeköttetésben, amelyek különböző funkciókat látnak el, például becsekkolhatunk vele, ételeket és italokat rendelhetünk, játszhatunk rajta, illetve segíthet a hajón való eligazodásban.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen