Enchanted Princess - Princess Cruises - hajosutak.com

A Princess Cruises legújabb, Dual-Class hajója, az Enchanted Princess vízre szállt

A Princess Cruises legújabb hajója – a 3.660 utas befogadására alkalmas Enchanted Princess augusztus 6-ám először érintkezett vízzel a Fincantieri hajógyárban.

Az Enchanted Princess 2020 júniusában fogja megtenni első útját, és különlegessége, hogy mindkét Royal class részét fogja alkotni. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a testvérhajói, a Royal Princess, a Regal Princess, a Majestic Princess és a Sky Princess és a Medallion class.

Az előbbi osztályozás azt jelenti, hogy a hajó képes ötvözni a OceanMedallion hordható technológiáját és MedallionNet internetes sebességét. Az Enchanted Princess a második hajó, amelyet a földtől felfelé építettek (a Sky Princess után).  A hajó tőkesúlyába egy OceanMedallion tárcsát hegesztettek ünnepélyes keretek között februárban.

Minden hajó életében nagy mérföldkőnek számít az építkezés során, amikor először érintkezik a vízzel. A névadó ceremóniákkal ellentétben, ilyenkor a hajó tervezői, és építőmunkások vesznek részt az eseményen. Marinella Cossu a hajógyár alkalmazottja, keresztanyaként vett részt az eseményen.

Az Enchanted Princess-t mostantól kiviszik a száraz dokkból, és a belsejét már a vízzel feltöltött dokkban fogják megépíteni.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen