Coco Cay - hajósutak.com

A Royal Caribbean bemutatja a ’Perfect Day’ névre hallgató medencéjét a CocoCay-en

A Royal Caribbean utasai elsőként nyerhettek bepillantást a hajótársaság teljesen átalakított privát szigetébe, amikor is 2019. március 16-n a Bahamákon elhelyezkedő Cococay-re érkeztek.

Az Oasis Lagoon, amely állítólag a legnagyobb édesvízi medence a Karib-térségben megnyitotta kapuit a Mariner of the Seas utasai előtt. A lejtős bejáratnak köszönhetően, a medence könnyedén megközelíthető, illetve egy úszó bárral is rendelkezik.

Az utasok számára szintén megnyitott a Chill Grill és a Snack Shack éttermek, a part közelében. A Chill Grill, egy karibi stílusú, nyitott étkező, ahol tacos, barbecue, sörállomás és piknik asztalok várnak mindenkit.

Ha a szigeten a megtervezett összes beruházás elkészül, a Perfect Day at CocoCay olyan elemekkel fog kiegészülni, mint az aquapark és a hozzá kapcsolódó élménypark. Itt kipróbálhatjuk majd Észak-Amerika legmagasabb vízi csúszdáját, hőlégballonozhatunk, drótkötélpályán suhanhatunk, vagy a beach clubban lazíthatunk.

A belépési díj a Thrill Aquaparkba fél napra 39 dollártól fog indulni (az időjárási viszonyoktól függően), és több mint 1500 dollárba kerül majd egy tenger felszínén elhelyezkedő bungaló egy napra. Az előbbiekkel szemben az Oasis Lagoon medence használata ingyenes.

A CocoCay hivatalos megnyitója 2019. május 4-én fog lezajlani és a Navigator of the Seas hajó fog először ellátogatni a helyszínre.

A szigeten a bungalók és a beach club várhatóan decemberben fognak elkészülni.

Forrás:

https://www.cruisecritic.co.uk/news/3862/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen