A Royal Caribbean elkezdte építtetni az új Oasis-osztályú hajóját - hajosutak.com

A Royal Caribbean elkezdte építtetni az új Oasis-osztályú hajóját

A Royal Caribbean ötödik, Oasis-osztályú hajójának építése hivatalosan is megkezdődött, amely 2021-ben indul majd első útjára.

A Chantiers de L’Atlantique francia hajóépítő vállalat és a Royal Caribbean között már régótra hosszútávú partneri kapcsolat áll fent. A Chantiers de L’Atlantique által kiadott sajtóközleményben, mindkét vállalat vezetői bemutatták az első acéllemezt, amelyet egy szertartás keretein belül vágtak el Saint -Nazaire-ben, Franciaország-ban.

A még meg nem nevezett hajó majdnem megegyezik az Oasis, Allure, Harmony és Symphony of the Seas hajókkal, bár kevés egyéb részletet mutattak be egyenlőre. Ez a hatodik Oasis-osztályú hajó, amelyet a Royal Caribbean rendelt meg.

A hajótársaság nem rég mutatta be legújabb ázsiai hajóját, a Spectrum of the Seas-t, és még egy új hajót, az Odyssey of The Seas-t, amely 2020 őszén fog debütálni.

 A Royal Caribbean még nem tárta fel a nagyközönség számára az Odyssey of the Seas, és a két legújabb Oasis-osztályú hajók útvonalát.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen