A Royal Caribbean főhadiszállásának bővítése - hajosutak.com

A Royal Caribbean főhadiszállásának bővítése

A Miami-Dade Megyei Bizottság jóváhagyta a Royal Caribbean Cruises Ltd kérését a vállalati központjának történő felújítására és bővítésére, amely Miami kikötőjében található meg.

Nemrég a Royal Caribbean International anyavállalata, egy felújított és kibővített vállalati kampusz kialakítását kezdeményezte a Dodge-sziget délnyugati sarkában. Az új kampusznak köszönhetően a vállalat ki tudja bővíteni munkaerő kapacitását 2200 főről 4200 főre. A projekt becslések szerint körübelül 300 millió dollárba kerül.

A Royal Caribbean főhadiszállásának bővítése - hajosutak.com

Az őshonos növényvilággal rendelkező kampusz futballpályát, röplabdapályát, kosárlabdapályát és fitneszközpontot is fog tartalmazni az alkalmazottak számára. A létesítmény magában foglal egy új parkolóházat, illetve olyan környezetbarát berendezéseket, amelyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez. Ilyenek például az elektromos autó töltők, illetve az esővízgyűjtők. A kampusz központjában egy 10 emeletes, 350.000 négyzetméteres épület fog állni, amelynek kialakítását a hajótársaság hajóinak designja ihletett.

Az új vállalati központhoz egy fitneszközpont, előadóterem, illetve egy innovációs központ is hozzá fog tartozni, amely a tengerjáró hajók tervezéséhez és felújításához szükséges.

A projekt 2020-ban fog indulni.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen