A Royal Caribbean Group beoltja legénységét, hogy mielőbb visszatérhessen a tengerre - hajosutak.com

A Royal Caribbean Group beoltja legénységét, hogy mielőbb visszatérhessen a tengerre

A Royal Caribbean Group kötelezi legénységének minden tagját a COVID-19 oltás beadására, mivel szeretne minél hamarabb visszatérni a tengerre – erősítette meg a társaság csütörtökön.

A hírt elsőként a tengerjáró hajó személyzetének Crew-Center weboldala közölte, amely közzétette a legénység tagjainak küldött levél tartalmát.

“Eddig számos vakcina bizonyult hatékonyan a COVID-19 enyhe és súlyos tüneteinek megelőzésében is, és szándékunkban áll a legénység szolgálatba való egészséges visszatérésének kulcsfontosságú elemévé tenni” – írta a személyzet számára eljuttatott levél.

A Cruise Critic számára e-mailben a Royal Caribbean Group szóvivője megerősítette a levél tartalmának hitelességét.

“A legénység és az utasok egészsége továbbra is az első számú prioritásunk” – áll a Royal Caribbean Group közleményében. “A tudományon és szakértőink útmutatásán alapuló tervezésünk ezen a pontján áttérünk az elsősorban protokollokon alapuló stratégiáról egy oltásokra épülő stratégiára.”

Egyelőre nem tudni, hogy az utasoknak szükségük lesz-e a COVID-19 oltás igazolására ahhoz, hogy a Royal Caribbean Group alá tartozó társaságokkal hajózhassanak.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen