Azamara Pursuit - Azamara Hajótársaság - hajosutak.com

A Royal Caribbean Group eladja az Azamara Hajótársaságot

Az Azamara hajótársaságot a Sycamore Partners veszi meg nagyjából 201 millió dollárért. A Sycamore a teljes márkát vásárolja fel, beleértve a 3 hajóból álló flottáját és a brandhez kapcsolódó szellemi tulajdont. Az üzlet lebonyolítása várhatóan 2021. első negyedévében fog végbe menni. Az Azamara elkötelezett abban, hogy mind utasai, mind üzleti partnerei felé biztosítsa a zökkenőmentes átállást. Az utasok számára biztosítják, hogy ugyanazt a magas színvonalat és gazdag élmény kínálatot élvezhessék, amit már megszoktak.

Az eladás lehetővé teszi az RCG számára, hogy mostantól a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises és a Silversea márkák bővítésére összpontosítson.

“Az Azamara továbbra is erős márka, saját hatalmas növekedési potenciállal, és Sycamore eredményei azt mutatják, hogy jó gondviselői lesznek annak, amit az Azamara csapata az elmúlt 13 évben felépített.” – mondta Richard D. Fain, a Royal Caribbean Group elnök-vezérigazgatója.

“Örülünk, hogy a Royal Caribbean Group megbízta a Sycamore-t, hogy támogassa Azamarát a növekedés következő szakaszában” – mondta Stefan Kaluzny, a Sycamore Partners ügyvezető igazgatója.

Az Azamara alapítója és vezérigazgatója Larry Pimental tavaly áprilisban távozott. Néhány hónappal korábban a “Hajótársaság” szót elhagyta a nevéből, hogy új márkanevet állítson elő, amely inkább szárazföldi tevékenységet, illetve körutazásokat is kínál.

A Royal Caribbean Group közölte, hogy szoros együttműködésben folytatja munkáját az Azamara alkalmazottaival, ügyfeleivel és más érdekeltekkel a zökkenőmentes átmenet biztosítása érdekében.

A megvásárlással egyidőben Carol Cabezast, az Azamara üzemeltetési vezérigazgatóját nevezték ki a márka elnökévé.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen